Stadion: Guldensporenstadion

Herbeleef KV Kortrijk - Westerlo (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Kortrijk en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kortrijk verloor thuis nog niet en wil die sterke thuisreputatie graag bevestigen tegen Westerlo. De bezoekers pakten 0 op 6 en hebben dus nood aan een zege om toch nog met een goed gevoel de winterstop in te gaan.
KV Kortrijk: Mollez Peter, Verbrugghe Brecht, Fontenette Olivier, De Ly Bram, Belhocine Karim, Calvo Daniel, Kums Sven, Claeys Rob, Kouyate Cheikhou, Bakx Istvan, Coulibaly Elimane.
Westerlo: De Winter Yves, Van Kerckhoven Nico, Vanaudenaerde Günther, Corstjens Wouter, Scheelen Wouter, Delen Jef, Van Imschoot Tom, Modubi Michael, Adams Mozes, Tomou Bertin, Ruiz Jaime Alfonso.
1
De eerste helft is begonnen.
3
Het eerste gevaar komt van Westerlo. Een schot van Van Imschoot gaat ver over.
5
Aan de overkant laat Coulibaly zich opmerken, maar zijn poging is te zwak om De Winter in de problemen te brengen.
8
Opnieuw is daar Westerlo. Corstjens kan zijn kopbal na een vrije trap echter niet goed richten.
11
De Ly krijgt de beste kans van de wedstrijd. Hij kopt een vrije trap net naast de kooi van De Winter.
15
Het is wachten op uitgespeelde kansen. Die waren er vooralsnog niet, ondanks de vele goede bedoelingen langs beide kanten.
21
Westerlo wil vandaag duidelijk laten zien dat de sterke competitiestart geen toeval was, ondanks de 0 op 6 van de voorbije twee weken.
26
We moeten het voorlopig stellen met enkele gevaarlijke momenten in de eerste tien minuten.
32
Laat ons hopen dat de wedstrijd straks nog écht begint. Voorlopig is er heel weinig te beleven.
34
Coulibaly kopt te zwak in de handen van De Winter.
35
Meteen een counter van Westerlo, maar Ruiz trapt de bal hoog over.
39
Tomou krijgt de bal van Scheelen, perst er een schot uit, maar Mollez redt.
42
Een blunder van Kouyate wordt niet afgestraft door Scheelen. de middenvelder van Westerlo besluit voorlangs.

Scheidsrechter
Rust
Na een heel matige eerste helft is het 0-0 aan de rust. Beide teams mogen met wat meer inspiratie uit de kleedkamers komen over een kwartier. De slechte staat van het veld doet ook al geen goed aan de kwaliteit van het geleverde spel.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
49
Van Imschoot waagt zijn kans, maar het schot gaat naast.
53
Mollez verkijkt zich op een schot van Ruiz, maar het loopt goed af voor de doelman van Kortrijk.
57
Westerlo zorgt voor het meeste gevaar in de tweede helft. Een schot van Van Imschoot wordt afgeblokt.
62
Kortrijk speelt te slordig om tot kansen te komen.
70
Wie hoopte op een betere tweede helft komt bedrogen uit. Er is nauwelijks beterschap merkbaar.
73
Tomou had zich geblesseerd, maar kan toch verder.
77
Een knappe actie van Westerlo wordt bijna afgerond door Ruiz, maar de bal gaat naast.
77
Vervangen Istvan Bakx
Ingevallen Sawaneh Ibou

83
 Gele kaart voor Brecht Verbrugghe

84
Wouter Scheelen met de actie, maar hij besluit te zwak.
85
 Gele kaart voor Cheikhou Kouyate

88
 Gele kaart voor Tom Van Imschoot

90
Er komen nog twee minuten extra, maar het duel lijkt te zullen eindigen in een gelijkspel.