Stadion: Guldensporenstadion

Herbeleef KV Kortrijk - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Kortrijk en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Kortrijk en Lokeren zijn twee middenmotors die de laatste tijd niet al te veel punten wisten te sprokkelen. Beiden hopen vanavond aan te knopen met een overwinning. KVK mist Demets, Omari en Oussalah. Bij Lokeren zijn er heel wat afwezigen, Dupré en Carevic zijn de voornaamste. Copa is wel speelklaar geraakt.
KV Kortrijk: Mollez Peter, Calvo Daniel, De Beule Davy, Verbrugghe Brecht, Fontenette Olivier, Hempte Jimmy, Kums Sven, Kouyate Cheikhou, Belhocine Karim, Coulibaly Elimane, Barbosa William Xavier.
Lokeren: Copa Barry Boubacar, Doll Olivier, Strul Avi, Ziv Yoav, El Mouataz Hassan, M'Bayo Marcel, Overmeire Killian, Tiko Tshilola Tshinyama, Pavlovic Nebosja, Golan Omer, Maazou Ouwo Moussa.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
Een zwak schotje van Coulibaly rolt naast.
12
Na een voorzet van Tiko staat Maazou plots alleen voor doel, maar de topschutter van Lokeren besluit naast.
15
Barbosa krijgt iets teveel ruimte en zijn schot vanuit de tweede lijn gaat naast.
18
Tiko probeert het nu met een volley, de bal belandt naast doel. Na een aarzelende openingsfase gaat het nu goed op en neer.
22
Mollez pakt uit met een geweldige redding op een vrije trap van El Mouataz.
26
KV Kortrijk heeft iets meer balbezit, maar Lokeren countert scherp en heeft duidelijk de beste kansen. Het tempo ligt momenteel ook minder hoog.
32
Mollez werkt een vrije trap in de voeten van Maazou, maar die schiet nogal onbesuisd over.
37
Vervangen Karim Belhocine
Ingevallen Anthony Bartholome

Belhocine moet al gekwetst naar de kant en Bartholomé komt in de plaats.
39
De wedstrijd is helemaal stilgevallen. Het tempo is laag en kansen zijn er ook niet meer. De wedstrijd gaat met 0-0 richting de rust.
42
Barbosa komt nog eens met goede actie op de proppen, hij passt naar Kums en de draaischijf van KVK schiet ruim over.
44
El Mouataz gaat Kums achterna, zijn poging gaat eveneens de verkeerde richting uit.
45
De verdediging van Lokeren gunt Coulibaly een schietkans. Copa pakt.

Scheidsrechter
Rust
0-0 bij de rust. In een matige eerste helft toonde Lokeren zich iets beter dan Kortrijk, de bezoekers waren alleszins het gevaarlijkst. Mollez pakte uit met een supersave om de 0-1 te verhinderen. Maar voorlopig dus nog geen doelpunten in het Guldensporenstadion.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Kortrijk heeft de tweede helft op gang getrapt.
46
Vervangen Elimane Coulibaly
Ingevallen Tristan Lahaye

Coulibaly is niet meer op het veld gekomen. Lahaye speelt nu in zijn plaats.
55
Het licht is half uitgevallen in het stadion, beide doelmannen staan in het donker.
56
De Beule kan bijna van dichtbij scoren tegen zijn ex-ploeg, maar Copa redt.
57

Goal
Doelpunt van William Xavier Barbosa (Onbekend Onbekend)
Enorme blunder van Copa. De doelman van Lokeren probeert Barbosa uit te kappen, maar dat gaat lelijk verkeerd. Copa verspeelt de bal aan Barbosa en die schiet de bal in het lege doel.
61
Golan krijgt een voorzet van Mbayo niet in doel.

67
Mollez gaat goed plat op een laag schot van Janczyk.
71

Goal
Doelpunt van Dawid Janczyk (Omer Golan)
Golan kopt de bal door naar Janczyk, de Pool draait zich goed vrij en plaatst de bal knap in de verste hoek. Lokeren verdiend langszij.
76
De duels worden iets bitsiger, maar er is momenteel niet echt een ploeg die de wedstrijd naar zich toe trekt. Doet er nog iemand een gooi naar de drie punten?
78

Goal
Doelpunt van Yoav Ziv (Onbekend Onbekend)
Ziv mag met de bal aan de haal, dringt door tot in de zestien en schiet zowaar binnen. Lokeren op voorsprong dus en dat is niet onverdiend.
80
Vervangen Olivier Fontenette
Ingevallen Sawaneh Ibou

82
Mollez houdt een schot van Janczyk uit zijn doel.
84

Goal
Penalty voor KVK en Barbosa achter de bal. Hij faalt niet, maar de strafschop moet hernomen worden. Barbosa schiet de tweede strafschop in de linkerhoek binnen en het staat weldegelijk 2-2.
86

Goal
Doelpunt van Aboubacar Camara Mbaye (Onbekend Onbekend)
Gekke boel hier in het Guldensporenstadion. Camara zet Lokeren weer op voorsprong, 2-3 is de stand.