Volg de match tussen FCV Dender EH en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Wiggers Michael, Blondelle Siebe, Mvemba Fabrice, Sanchez Davolio Francisco Paco, Smajic Sulejman, De Storme David, Zukanovic Ervin , Sylla Norman, Saintini Rudy.
Roeselare: Sierens Jurgen, Oliseh Azubuike, Mirvic Damir, Lazarevic Mladen , Huyghebaert Jeremy, Tanghe Stefaan, Provoost Vincent, Perisic Ivan, Dequevy Joerie, MacDonald Sherjill, Benjelloun Abdessalam.
De wedstrijd is begonnen.
5

Goal
Doelpunt van David Destorme (Sulejman Smajic)
Na een goeie actie actie en voorzet van Smajic kopt De Storme raak. Dender zo al heel vroeg op voorsprong: 1-0.
8
Een voorzet van Sainitini bereikt Sylla, maar die trapt in het zijnet.
12
Destorme zet zich door tot de achterlijn, maar Sierens kan de bal grijpen.
14
Een vrije trap van Perisic gaat naast.
19
Zukanovic kopt een hoekschop in de handen van Sierens. Dender is de betere ploeg in de openingsfase.
26
Roeselare probeert wat terug te doen.
26
 Gele kaart voor Sulejman Smajic
Smajic krijgt geel na een schwalbe.
30
Roeselare heeft het moeilijk om Dender onder druk te zetten.
36
Een schot van Benjelloun gaat ver over.
38
Saintini met een goeie actie, maar zijn schot belandt niet tussen de palen.
41
Een vrijschop van Tanghe wordt weggebokst door Berthelin.
45
Een voorzet van Mirvic wordt over doel geknikt door Perisic.

Scheidsrechter
Rust
Dender gaat met een voorsprong rusten na een vroeg doelpunt van De Storme. Dender begon goed aan de wedstrijd, aan het einde van de eerste helft kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
49
Een schot van Perisic gaat naast de kooi van Berthelin.
51
Sanchez ruikt zijn kans om op doel te trappen, maar het schot gaat ver over.
53
Benjelloun verlengt een voorzet van Dequevy, maar Tanghe komt net te laat. Voor het eerst is Roeselare gevaarlijk in de tweede helft.
60
Het blijft spannend in deze degradatietopper. Roeselare slaagt er voorlopig niet in om de thuisploeg in de problemen te brengen.
61
MacDonald controleert een voorzet van Perisic niet goed en trapt hoog over.
64
Vervangen Joeri Dequevy
Ingevallen Arturo Ten Heuvel

64

Goal
Doelpunt van David Destorme (Rudy Saintini)
De Storme scoort opnieuw en zet Dender op rozen. Deze keer kopt hij een voorzet van Saintini tegen de touwen.
65
Sylla komt oog in oog met Sierens, kan de wedstrijd beslissen, maar trapt naast.
68

Goal
Doelpunt van Norman Sylla (Onbekend Onbekend)
Tweede keer goede keer voor Sylla: Mirvic maakt hands, maar Sylla kan profiteren en de 3-0 scoren. Scheidsrechter Vervecken hoefde dus geen strafschop te fluiten.
70

Goal
Doelpunt van Abdessalam Benjelloun (Arturo Ten Heuvel)
Roeselare reageert meteen. Ten Heuvel stuurt Benjelloun in de diepte en de spits blijft ijzig kalm: 3-1.
72
Vervangen Sherjill MacDonald
Ingevallen Mahamadou Mama Dissa

80
Dender laat Roeselare komen nu. De bezoekers kunnen echter geen vervolg breien aan hun tegengoal.