chaCharleroi
andAnderlecht
0-2

Charleroi - Anderlecht (Jupiler Pro League 2009/2010)

Wedstrijd van Speeldag 26 uit de Jupiler Pro League 2009/2010 tussen Charleroi en Anderlecht.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+4
Een volley van Saré gaat nog nipt naast.

75
Mboyo kopt de bal binnen, maar de aanvaller staat buitenspel. Anderlecht komt zo even goed weg.
71
 Gele kaart voor Silvio Proto

70
Charleroi is nu toch nadrukkelijker aanwezig op de helft van Anderlecht, maar echt reuzekansen blijven uit.
65
Vervangen Tom De Sutter
Ingevallen Romelu Lukaku

Lukaku krijgt ook nog even speelgelegenheid.
63
De amusementswaarde ligt een pak minder hoog dan in de eerste helft.

55
Op een hoekschop van Boussoufa is Juhasz gevaarlijk, maar Baguette redt de kopbal.
49
De corner levert echter niets op.
48
Anderlecht dwingt meteen een hoekschop af.
46
Vervangen Grégory Christ
Ingevallen Alessandro Cordaro

46
De tweede helft is begonnen.

Rust
De wedstrijd lijkt aan de rust al gespeeld. Anderlecht leidt met 0-2 bij Charleroi na goals van Suarez en De Sutter.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+1

Goal
Doelpunt van Tom De Sutter (Nemanja Rnic)
Anderlecht komt op slag van de rust nog op een 0-2-voorsprong. Een assist van Rnic en Tom De Sutter heeft de bal maar binnen te tikken.
44
Een vrije trap van Biglia wordt makkelijk gepakt door Baguette.
42
 Gele kaart voor Mahamoudou KĂ©rĂ©

40
We naderen de rust. Anderlecht leidt nog steeds, maar de voorsprong is uiteraard krap.
34
Een reuzekans voor Charleroi. Théréau lobt de uitgekomen Proto, maar Deschacht is net op tijd terug om de bal van de lijn te keren.
33
Een knal van Jelle Van Damme wordt in twee tijd gered door Baguette.
28
De storm van Anderlecht is gaan liggen. Het geeft Charleroi wat ademruimte.
21
En weer zorgt Baguette dat de voorsprong van Anderlecht niet groter wordt. Deze keer maakt hij een poging van Kanu onschadelijk.
20
Baguette voorkomt dat De Sutter de 0-2 scoort.
17

Goal
Doelpunt van MatĂ­as Suarez (Onbekend Onbekend)
Matias Suarez zet Anderlecht op voorsprong. Die is meer dan verdiend! Een schot van Suarez wijkt af op een Charleroi-verediger en verrast Baguette.
16
Anderlecht komt binnen de minuut heel dicht bij de 0-1. Eerst redt Baguette een schot van De Sutter en even later onderscheidt de doelman zich op een poging van Suarez.
15
Hoekschop nu voor Anderlecht.
12
 Gele kaart voor GrĂ©gory Christ
Christ krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd omdat hij de bal wegtrapt.
9
Charleroi komt er voor het eerst echt uit en dwingt een corner af.
3
Anderlecht al meteen met een uitstekende kans. Suarez omspeelt doelman Baguett, maar moet dan te ver uitwijken en weg is de kans. Wat later is paars-wit weer gevaarlijk. Baguette bokst de bal weg tot bij Suarez, maar de Argentijn knalt over.