Datum: 30/07/2010 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Wie start er met een zege: Standard of Zulte Waregem?
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Wie start er met een zege: Standard of Zulte Waregem?
Foto: © SC

Standard en Zulte Waregem trappen vanavond de nieuwe voetbalcompetitie op gang. U kan de wedstrijd live fase per fase volgen op Voetbalkrant.com.

De Luikenaars beginnen aan het seizoen met een vernieuwde ploeg. Met Marcos, Dalmat, Jovanovic en De Camargo zijn vier pionnen van de kampioenenploeg vertrokken. Mbokani lijkt op weg naar Monaco.

Standard haalde echter ook negen nieuwe spelers en recupereert Benteke van Kortrijk. Bij de Rouches wordt het vooral uitkijken naar de Egyptische sluipschutter Meteb en middenvelder Berrier, voorlopig nog revaliderend. Met ook nog Defour, Witsel en Carcela oogt het middenveld alvat heel sterk.

Bij Zulte Waregem heeft De Roover een zware erfenis gekregen van Dury. In zijn eerste seizoen als trainer in eerste moet hij bovendien tien nieuwe spelers inpassen een oplossing vinden voor het vertrek van Berrier. Geen makkelijke opdracht.

Het is duidelijk. Zowel Standard als Zulte Waregem starten met veel vraagtekens. Volg op Voetbalkrant.com of één van beide ploegen ze op de eerste speeldag al ken wegvegen.

Meer nieuws