Herbeleef Eupen - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Eupen en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
De wedstrijd zal iets later beginnen. Er is blijkbaar een gat opgemerkt in het doelnet.
1
De wedstrijd gaat van start om 20u33.
4
Zulte-Waregem begint het best aan de wedstrijd. Thomas Matton trapt in de voeten van Eupen-doelman Werner.
8
Een schot van Milicevic, Zulte Waregem-doelman Sammy Bossut kent weinig moeite met het slappe schot.
10
Een vrije trap van Maréval gaat over het Eupense muurtje, maar Werner staat attent te keepen.
13
 Gele kaart voor Habib Habibou
Gele kaart voor de topschutter van Zulte-Waregem: Habibou.
14
Het veld is overigens van een erbarmelijke kwaliteit. Niet onlogisch uiteraard gezien de weersomstandighden, maar in Eupen hebben ze er dan ook nog eens zand op gestrooid.
22

Goal
Doelpunt van Khaleem Hyland (Onbekend Onbekend)
Doelpunt voor Zulte-Waregem. Net op een moment dat Eupen beter in de wedstrijd komt, is het Hyland dat van ver uithaalt. Doelman Werner had weinig verhaal tegen het schot van de middenvelder.
28
Zulte-Waregem probeert nu zijn stempel op de wedstrijd te drukken. De bezoekers gaan op zoek naar een tweede doelpunt.
32
 Gele kaart voor Sammy Bossut
Sammy Bossut loopt tegen een gele kaart aan na een overtreding op Vandenbergh.
33
Doelman Bossut haalt Vandenbergh neer in het strafschopgebied. Scheidsrechter Delferière twijfelt niet. De doelman van Zulte-Waregem pakt vervolgens de strafschop van Jadid.
35
Jadid verdiende een gele kaart na een overtreding op Hyland, maar scheidsrechter Delferière houdt deze keer zijn kaarten op zak.
36
 Gele kaart voor David Vandenbroeck
Gele kaart Vandenbroeck.
42
 Gele kaart voor Thomas Matton
Opnieuw een gele kaart (vier in totaal al) voor Zulte-Waregem.
43
We naderen stilaan het einde van de wedstrijd. Gezien de staat van het veld zijn goede combinaties amper mogelijk.
46
Geen wissels te noteren bij beide elftallen. Zelfde 22 namen dus op het veld als in de eerste helft.

Scheidsrechter
Rust
Zulte-Waregem gaat de rust in met een verdiende voorsprong na een doelpunt van Hyland. Eupen zal in de tweede helft zeker nog proberen om een thuisnederlaag te vermijden.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
We noteren ook heel wat foute passes en slechte controles bij de thuisploeg. Dit tot grote ergernis van Eupen-trainer Cartier en het thuispubliek.
51
Chevalier zet zich eenvoudig door in het strafschopgebied van Eupen, maar Werner pakt goed.
53
Vervangen Alex Costas dos Santos
Ingevallen José Espinal

Eerste wissel in de wedstrijd is voor Eupen. Alex strooide de laatste minuten met de foute passes en Cartier stuurt zijn verdediger de kleedkamer in.
59
Eupen probeert Zulte-Waregem wel onder druk te zetten, maar dan zal het toch beter moeten gaan combineren. De verdediging van de bezoekers kent (voorlopig) een rustige avond.
63
Vervangen Marko Obradovic
Ingevallen Jefferson Andrade Siqueira

Tweede wissel bij de thuisploeg. Een verse aanvallende kracht voor de Oostkantonners.
68
Ondanks de twee verse krachten, merken we nog weinig verandering op in het spelbeeld bij de thuisploeg.
71
Vervangen Habib Habibou
Ingevallen Jeremy Bokila

Eerste wissel bij de bezoekers. Habibou maakte vanavond weer zijn terugkreeg bij Zulte-Waregem, maar kon amper voor gevaar zorgen op het slechte veld van Eupen.
79
Invaller Espinal kopt de bal over het doel van Bossut. De tijd begint te dringen voor de thuisploeg.
82

Goal
Doelpunt van Teddy Chevalier (Sammy Bossut)
Chevalier trapt de 0-2 tegen de netten. De assist was van doelman Bossut. Het is nu over and out voor Eupen.
83
Vervangen Teddy Chevalier
Ingevallen Jonathan Delaplace

Chevalier mag na zijn doelpunt direct de kleedkamer opzoeken.
85
Matton had de 0-3 aan de voet, maar de youngster laat de unieke mogelijkheid liggen. Hij schoof de bal naast het doel van Werner.