Stadion: Guldensporenstadion

Herbeleef KV Kortrijk - Cercle Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Kortrijk en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kortrijk houdt nog nauwelijks spitsen over. Zal Rossini volstaan om Cercle Brugge de baas te blijven? Cercle won vorige week met 3-0 van Lierse, maar Kortrijk is steeds een zeer lastige verplaatsing.
Kortrijk: Verbauwhede Glenn, Sunjic Toni, Martin Baptiste, Gershon Rami, Reina Loris, De Mets Gertjan, Kums Sven, Pavlovic Nebosja, Capon Brecht, Rossini Giuseppe, Messoudi Mohamed.
Cercle Brugge: Verbist Bram, Cornelis Hans, Reis Nuno, Viane Denis, Evens Bernt, Vidarsson Arnar, Neto Renato , Van Eenoo Lukas, Wang Yang, Iachtchouk Oleg, Owusu William.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Cornelis haalt een kopbal van Rossini van de lijn. Kortrijk zo al bijna heel snel op voorsprong.
11
Wang draait prima weg, maar het schot gaat naast.
15
Cercle Brugge heeft intussen het commando overgenomen van de thuisploeg.
23
Penalty voor Cercle Brugge! Reina haalt Cornelis neer. Dom van de Kortrijk-verdediger.
24

Goal
Doelpunt van Oleg Iachtchouk (Onbekend Onbekend)
Oleg Iachtchouk legt de bal beheerst binnen: 0-1
27
 Gele kaart voor Bernt Evens

35
Kortrijk is te onmondig in de zestien.
45
Rossini kan net niet bij een vrije trap van Kums.

Scheidsrechter
Rust
Cercle Brugge gaat met een kleine voorsprong de rust in. De thuisploeg zal gevaarlijker voor doel moeten worden in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
Rossini kopt een hoekschop maar net naast!
54
Van Eennoo trapt in één tijd na een voorzet van Iachtchouk: Verbauwhede redt uitstekend.

60
Opnieuw zorgt Van Eennoo voor gevaar, maar Verbauwhede is attent.
61
Vervangen Yang Wang
Ingevallen Frederik Boi

64

Goal
Doelpunt van Mohamed Messoudi (Giuseppe Rossini)
Rossini kopt een vrije trap door en Messoudi kan met de tip bij de bal en maakt er 1-1 van.