Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Cercle Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Cercle Brugge en Zulte Waregem nemen het tegen elkaar op in een West-Vlaamse derby. Cercle won vorige week van Club en Zulte Waregem raakte niet voorbij Westerlo.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, D'Haene Karel, Minne Stijn, Maréval Rémi, Vandenbroeck David, Van Nieuwenhuyze Ludwin, Sterckx y calle René, Delaplace Jonathan, Nfor Webnje Ernest, Habibou Mahamadou, Chevalier Teddy.
Cercle Brugge: Verbist Bram, Evens Bernt, Cornelis Hans, Kelhar Dejan, Pereira Reis Nuno Miguel, Vidarsson Arnar, Boi Frederik, Van Eenoo Lukas, Neto Renato , Owusu William, Foley Dominic.
1
De wedstrijd is begonnen. Debutant ref Deckers heeft de wedstrijd op gang gefloten.
2
Een eerste schotje richting doel van Habibou waait ver over en naast.
9
Van Eeno probeert een voorzet te geven maar Bossut kan de bal makkelijk onderscheppen.
14
Neto krijgt de bal tot zijn eigen verbazing tegen zijn hoofd. Bossut moet plat om de bal te pakken.
15
Het is Cercle dat de betere ploeg is.
20
De grote kansen blijven voorlopig uit. De wedstrijd omvat vooral veel middenveldspel.
30
Een vrije trap van Mareval gaat maar net naast.
33

Goal
Doelpunt van Habib Habibou (Ernest Nfor)
Nfor lobt de bal voorbij Reis naar Habibou. De spits kan van dichtbij zijn eerste goal voor Zulte Waregem binnen koppen.
36
 Gele kaart voor Habib Habibou
Habibou laat zich lachwekkend vallen in de zestien meter. Ref Deckers geeft terecht geel voor een schwalbe van de doelpuntenmaker.
37
De thuisploeg is na het doelpunt de betere ploeg. Cercle lijkt geen haast te hebben om op zoek te gaan naar de gelijkmaker.
40
Habibou opnieuw met een goede kans. Doelman Bram Verbist moet een knappe save redding brengen.
41
Bram Verbist houdt Cercle in de match. Hij brengt knap redding op onder meer een doelpoging van de goed spelen Habibou.

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem gaat met een voorsprong de rust in. Cercle moet een pak agressiever uit de kleedkamer komen als het nog op zijn minst een punt mee naar Brugge wil nemen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

54
Cercle probeert iets te doen aan die achterstand. De ploeg van Bob Peeters is meer aanwezig in de tweede helft.
58
Foley mist een reuzekans. Hij trapt van dichtbij onbegrijpelijk over. Dit had de gelijkmaker moeten zijn.