Mathijssen behoudt het vertrouwen in het elftal van vorige week. Bij Eupen start nieuwkomer Vandenbergh meteen in de basis.
Charleroi: Baguette Cyprien, Franquart Peter, Aarab Naim, Moia Massimo, Brillault Maxime, Cordaro Alessandro, Dos Santos Costa Orlando, Losada Hernan, Kage Hervé, Tormena Ederson, Gueye Moussa.
Eupen: Petr Radek, Camara Ibrahima, Costas dos Santos Alex, Zukanovic Ervin , Kocabas Fazli , Hendrikx Marc, Milicevic Danijel , Diakhate Pape Moussa, Saglik Enes , Vandenbergh Kevin, Andrade Siqueira Jefferson.
1
De wedstrijd is begonnen.
9
Er valt voorlopig weinig te beleven. Wie slaagt er in de wedstrijd open te breken?
12
 Gele kaart voor Danijel Milicevic

14
De eerste kans van de wedstrijd is voor Eupen. Hendrickx trapt de bal op doelman Baguette.
16
Een doelpoging nu van Losada. Hij trapt de bal nipt naast.
19
De wedstrijd begint op gang te komen. Eupen steekt via Milicevic nog eens zijn neus aan het venster, al gaat zijn schot wel naast.
23
Cordaro ziet dat de bezoekende doelman te ver uit zijn doel maar zijn lob mist richting.
25
Eupen met een vrije trap. Milicevic trapt in de handen van de doelman.
29
De bezoekers zijn dichtbij de openingsgoal. Een hoekschop veranderd van richting op de rug van Franquart. Baguette moet met een zweefsprong de bal uit doel houden.
32
 Gele kaart voor Alex Costas dos Santos

35
Vervangen Ederson Tormena
Ingevallen Onur Kaya

Ederson het veld al mankend verlaten. Kaya is zijn vervanger.
43
 Gele kaart voor Jefferson Andrade Siqueira

Scheidsrechter
Rust
Er is gefloten voor rust. De spelers verlaten onder een fluitconcert van de fans het veld.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Vervangen Orlando Dos Santos Costa
Ingevallen Jérémy Serwy

48
Opnieuw is Eupen dichtbij een doelpunt. Jefferson staat op twee meter van het doel maar hij krijgt de bal er niet in.
49
 Gele kaart voor Naim Aarab

52
Vervangen Pape Moussa Diakhate
Ingevallen Yacine Hima

Ook Diakhate moet geblesseerd vervangen worden. Hij heeft zijn knie verdraaid en wordt vervangen door Hima.
54
 Gele kaart voor Hervé Kage

55

Goal
Doelpunt van Onur Kaya (Onbekend Onbekend)
Na 55 minuten spelen is de ban gebroken. Invaller Kaya krult de bal schitterend in de winkelhaak binnen.
58
Eupen is na het tegendoelpunt het noorden kwijt. Zukanovic moet met het hoofd redding brengen op de lijn na een schot van Cordaro.