Volg de match tussen OH Leuven en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

OH Leuven: Kaminski Thomas, Raymaekers Wim, Remacle Jordan, Annys Maxime, Weuts Koen, Ngalula Floribert, Azevedo Thomas, Geraerts Karel, De Vriese Emmerik, Vermeulen Jorn, Ruytinx Bjorn.
Westerlo: Deelkens Bart, De Greef Arnaud, De Petter Steven, Corstjens Wouter, Cabeke Geoffrey, Wils Stef, Dekelver Dieter, Juande , Arbitman Shlomi, Ngolok Evariste, Farssi Rachid.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
Emmerik De Vriese zorgt voor het eerste schot van de wedstrijd. De bal gaat enkele meters naast.
8
Remacle dwingt de eerste hoekschop van de wedstrijd af. Bart Deelkens plukt de bal makkelijk uit de lucht.
13
Een spectaculair openingskwartier krijgen we niet. OHL probeert het initiatief naar zich toe te trekken, maar tot grote kansen leidt dat vooralsnog niet.
18
Een voorzet van Azevedo is net te scherp. Niemand van de thuisploeg kan bij de bal om het leer in doel te werken.
21
Ook Westerlo steekt de neus aan het venster. Arbitman mist echter zijn schot wat en weg kans voor de bezoekers.
22

Goal
Doelpunt van Evariste Ngolok (Onbekend Onbekend)
Kaminski verkijkt zich op een vrije trap van Farssi. De bal wordt doorgekopt tegen de lat en in de rebound kan Ngolok de bal makkelijk tegen de netten duwen.
24
Zo staat Westerlo plots op voorsprong in deze zeer belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. De bezoekers scoren eigenlijk net op het moment dat het evenwicht hersteld werd.
25
Een schot van Raymaekers wordt nog aangeraakt door Geraerts en zo hobbelt de bal naast.
26
Een kopbal van Shlomi Arbitman gaat maar nipt naast. Westerlo zo even dicht bij de 0-2. Een scenario dat de thuisploeg absoluut wil en moet vermijden.
27
Ruytinx met een slim passje tot bij De Vriese, maar die laatste loopt buitenspel.
32
De slordigheden stapelen zich op bij de thuisploeg, die duidelijk niet meteen een antwoord klaar heeft op het doelpunt van Ngolok.
34
Ruytinx slaagt er niet in om de voorzet van Remacle binnen te trappen.
35
OH Leuven schreeuwt om een strafschop na een overtreding van Cabeeke op Remacle. De ref lijkt naar de stip te wijzen. Het publiek viert al, maar uiteindelijk bedoelde hij gewoon doeltrap voor de bezoekers. De thuisfans zijn woest.
37
Een lange pass van Remacle bereikt De Vriese, maar diens schot is te zwak om Bart Deelkens te bedreigen.
38
De druk van OHL wordt groot. Houdt Westerlo stand tot aan de rust?
39
Een indraaiende vrije trap van Remacle wordt door iedereen gemist.
42
Een voorzet van Farssi wordt door Dekelver in de handen van Kaminski gekopt. Het was al een tijdje geleden dat Westerlo nog eens aan het Leuvense doel was geraakt.
44
Kaminski levert de bal knullig in, maar gelukkig voor de OHL-doelman profiteert Westerlo niet. De bezoekers houden er wel een hoekschop aan over.
45
Kaminski laat echt geen zekere indruk. De doelman mist duidelijk vertrouwen. Yves Lenaerts kijkt toe vanaf de bank.
45
Nu lijdt Stef Wils balverlies aan de grote rechthoek, maar Corstjens is de redder in nood voor zijn ploegmaat en Westerlo.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo mag met een voorsprong de rust in. Ngolok scoorde het enige doelpunt van de eerste helft na een tot dusver weinig hoogstaande wedstrijd. Bij OHL waren er te veel slordigheden.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
 Gele kaart voor Jordan Remacle
Remacle voert een onnodige tackle uit en wordt vlak voor rust nog bestraft met een geel karton.
46
De tweede helft is begonnen. Ogbu meteen met een eerste schotje dat makkelijk opgeraapt kan worden door Deelkens.
46
Vervangen Thomas Azevedo
Ingevallen Derick Ogbu (Chuka)

Trainer Ronny Van Geneugden grijpt in tijdens de rust en gooit met Ogbu een extra aanvaller in de strijd.
48
Corstjens lijdt balverlies en OHL kan profiteren. Remacle trapt echter voorlangs. Hij vraagt nadien nog om een hoekschop maar ref Van de Velde ziet er geen corner in.
49
OHL is zeer snedig aan de tweede helft begonnen.
51
Opnieuw Remacle die naar binnen probeert te snijden, maar opnieuw zoeft zijn schot naast.
52
Scheidsrechter Van de Velde heeft duidelijk de boter gegeten bij het thuispubliek.
54
Deelkens wordt even gehinderd in het strafschopgebied en wat dan volgt is zelden gezien. Het lijkt wel op rugby. Uiteindelijk fluit ref Van de Velde de actie toch af.
59
Plots is daar de kans voor Westerlo. De Petter bedient een vrijstaande Arbitman, maar die besluit langs de verkeerde kant van de paal.
60
Deelkens redt eerst een schot van De Vriese. Nadien bedient Ogbu Ruytinx en die heeft maar binnen te tikken. Ruytinx, die overigens in buitenspelpositie stond, mist echter nog voor open doel. Wat een kans voor de thuisploeg! Zo krijg je er geen drie in een wedstrijd.
63
Ogbu vergeet zijn ploegmaats en trapt zelf over en naast.
66
Een schot van Farssi wordt in twee tijden gepakt door Kaminski.
67
De storm van OH Leuven is gaan liggen. Westerlo heeft intussen het evenwicht opnieuw hersteld en leidt ook nog steeds met 0-1.
67
De Vriese met de actie vanop links. De flankspeler besluit echter over.
67
Vervangen Juande
Ingevallen Stijn De Smet

68
Een heel mooie actie van Remacle. Hij draait zich vrij en schiet prima. De redding van Deelkens mag echter ook gezien worden. De doelman houdt Westerlo overeind.
69
Het is nu de ene kans na de andere. Dekelver breekt uit en trapt voorlangs.
71

Goal
Doelpunt van Derick Ogbu (Chuka) (Emmerik De Vriese)
OH Leuven komt dan toch weer langszij! Een prima voorzet van De Vriese wordt met het hoofd in doel verlengd door invaller Ogbu Chuka.
72
Vervangen Rachid Farssi
Ingevallen Lens Annab

74
Een vrije trap van Remacle is te zwak om Deelkens te verontrusten.
76
Annys heeft zich geblesseerd aan het hoofd en speelt nu met een windel om het hoofd. Hij komt even naar de kant om van truitje te wisselen. Het vorige vertoonde de littekens van zijn blessure.
80
Ngolok met een perfecte doorsteekpass, maar Dekelver heeft te veel tijd nodig. Meteen nadien kopt Arbitman in de handen van Kaminski.