Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - Beerschot AC (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en Beerschot AC live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Beerschot trekt zaterdagavond de aangepaste voetbalschoenen aan voor het kunstgrasveld van Sint-Truiden. De Limburgse club moet zich voorlopig tevreden stellen met de laatste plaats. Kunnen de bezoekers een goede zaak doen in de stand?
Sint-Truiden: Verhulst Davino, Euvrard Vincent, Iandoli Alessandro , Buysens Ludovic, Ngawa Pierre-Yves, Mennes Wim, Dufer Grégory, Kotysch Sascha, Schouterden Nils, Ghoochanejhad Reza, Christ Grégory.
Beerschot AC: Stijnen Stijn, Van Der Heyden Peter, Mikulic Tomislaw, Kagelmacher Gary , Malul Dor, De Decker Wim, Losada Hernan, Nyoni Vuzi, Angeli Arnor , Sidibé Ibrahima, MacDonald Sherjill.
1
Colemonts fluit de wedstrijd op gang. Kan STVV eindelijk eens de drie punten pakken of gaat Beerschot daar een stokje voor steken?
2
De thuisploeg kiest meteen voor de aanval en dat kan het publiek wel smaken. Krijgen we opnieuw een doelpuntenkermis op Stayen?
6
MacDonald zorgt voor het eerste gevaar voor Beerschot. Zijn actie werd in hoekschop gewerkt.
7
De corner levert niets op. Van Der Heyden mag voorzetten naar de tweede paal, maar Angeli kopt te hoog over.
10
STVV komt nog eens opzetten. Een ingestudeerd nummertje van Christ en Reza brengt de bal voor de voet van Schouterden. Die wil voorzetten, maar zijn trap gaat naast.
14
De match gaat goed over en weer. Nu is de kans weer voor de bezoekers. Angeli trapt van buiten de zestien richting doel, Verhulst moet een knappe redding uit zijn mouw schudden.
16
 Gele kaart voor Wim Mennes
Foute trap op Malul.
20
Nog steeds 0-0, maar beide ploegen hebben al een kans gehad om op voorsprong te komen.
20
 Gele kaart voor GrĂ©gory Dufer
Protest.
25
Het tempo is uit de wedstrijd. De thuisploeg blijft de betere, maar de druk is weg.
27
Van Der Heyden komt Verhulst nog eens opzoeken. Zijn trap gaat wel een meter naast.
30
Met nog een kwartier op de klok in de eerste helft, is er nog steeds geen doelpunt gevallen in Sint-Truiden. Vreemd..
32
En daar dan toch bijna het eerste doelpuntvan de avond. Dufer zijn laag botsende schot streelt de paal, maar gaat niet binnen.
36
Vrije trap voor de bezoekers. Kagelmacher raakt de bal met zijn hoofd, maar met een boog komt die op het dak van het doel terecht.
43
Reza haalt nog eens uit. Ondanks de beperkte zichbaarheid weet Stijnen de bal toch uit zijn doel te houden.

Scheidsrechter
Rust
We gaan de rust in met een 0-0. Beide ploegen hadden enkele kansen om de score te openen, maar dat bleef uit. STVV kreeg al drie gele kaarten, Beerschot eentje. Wat gaat de tweede periode brengen?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is gestart. Krijgen we nu toch een doelpuntje te zien? Voorlopig geen wissels bij beide ploegen.
47
Beerschot heeft duidelijke instructies gekregen tijdens de rust: aanvallen. MacDonald heeft dat begrepen, maar hij is te traag bij de bal om te prikken.
48
Handspel van Kagelmacher, maar Colemonts wijst niet naar de stip.
51
Beerschot dringt echt aan nu. STVV zal alert moeten zijn als het de bezoekers niet op voorsprong wil zien komen.
54

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Onbekend Onbekend)
Losada klopt Verhulst via de linkerhoek.
55
Trainer Van der Elst wordt verwezen naar de tribune. Die is razend op de ref en vooral op het tegendoelpunt.
60

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Sherjill MacDonald)
Losada alleen voor doel die makkelijk afwerkt.
64
MacDonald brengt Kotysch ten val. Colemonts wijst een strafschop toe.
65

Goal
Doelpunt van Reza Ghoochanejhad (Onbekend Onbekend)
MacDonald maakt een domme fout, Reza zet de strafschop om.
68
 Gele kaart voor Ibrahima SidibĂ©

69
De wedstrijd staat op ontploffen. Kan de scheisrechter de brandjes blussen.
69

Goal
Doelpunt van Ibrahima Sidibé (Onbekend Onbekend)