Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Beerschot AC - KV Kortrijk (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Beerschot AC en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Beerschot en Kortrijk vechten een duel uit in de middenmoot van het klassement. Beerschot hoopt vanavond zijn plekje in de linkertabel te handhaven, terwijl Kortrijk aansluiting hoopt te houden met de o zo belangrijke top zes.
Beerschot AC: Pacovski Tomislav, Van Der Heyden Peter, Mikulic Tomislaw, Kagelmacher Gary , Malul Dor, De Decker Wim, Losada Hernan, Nyoni Vuzi, Rojas Rodrigo, Sidibé Ibrahima, MacDonald Sherjill.
Kortrijk: Keet Darren, Martin Baptiste, De Mets Gertjan, Zukanovic Ervin , Gershon Rami, Oussalah Mustapha, Pavlovic Nebosja, Capon Brecht, Nfor Ernest, Joseph-Monrose Steeven, Chavarria Pablo.
00:00
Beerschot heeft er een woelige week opzitten. De club kan de spelerslonen niet meer uitbetalen, wat ongetwijfeld niet onopgemerkt is voorbijgegaan in de spelersgroep. Benieud hoe zij vandaag reageren op het veld.
1
KV Kortrijk heeft de wedstrijd afgetrapt
9
Doelman Keet plukt een voorzet van Losada uit de lucht.
11
Het eerste kansje van de wedstrijd is voor Malul. Met een knappe actie zet hij zich door tot in de zestien, maar zijn schot vliegt net naast de paal.
20

Goal
Doelpunt van Mustapha Oussalah (Brecht Capon)
Het zijn de bezoekers die op voorsprong komen. Brecht Capon zet perfect voor, zodat Oussalah de bal kan binnen werken. 0-1!
30
Beerschot moet nu absoluut op zoek naar de gelijkmaker, maar echt grote kansen vallen er niet.
39
De thuisploeg voert de druk op, maar Kortrijk houdt voorlopig stand. Keet staat goed te keepen, al heeft hij ook niet echt bijzonder veel werk.
44
 Gele kaart voor Gertjan De Mets
De Mets krijgt het eerste geel van de wedstrijd na een fout op Losada.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 0-1 voorsprong voor Kortrijk. Beerschot had overwicht, maar geraakte moeilijk aan kansen. Oussalah wist aan de overkant wel te scoren na een knappe voorzet van Capon.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Beerschot mag de tweede helft aftrappen, op zoek naar de gelijkmaker die het op basis van de eerste helft wel verdient.
50
Het is Kortrijk dat het best is begonnen aan de tweede helft. Beerschot komt er voorlopig niet uit.
53
 Gele kaart voor Peter Van Der Heyden

57
Keet en Kagelmacher botsen in de zestien, maar uiteindelijk kunnen beide spelers voortspelen.
61
 Rode kaart voor Mustapha Oussalah
Nog eens opschudding op het Kiel. Oussalah geeft Kagelmacher een slag in het gezicht en mag gaan douchen. Kortrijk nog een halfuur met tien.
67
Vervangen Wim De Decker
Ingevallen Adnan Custovic

Jacky Mathijssen wil volop profiteren van de man-meer-situatie. Hij gooit er een extra spits in: Adnan Custovic. Wim De Decker ruimt plaats.
69
Vervangen Pablo Chavarria
Ingevallen Brecht Dejaegere

71
Beerschot gaat nu op zoek naar de gelijkmaker. Kunnen de Ratten de punten toch nog thuis houden?