berBergen
andAnderlecht
0-1
23' Guillaume Gillet (pen)
1-1
Datum: 27/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Kan Bergen de leider weer punten afpakken?
Kan Bergen de leider weer punten afpakken?
Foto: © SC

Bergen heeft Anderlecht in het eigen stadion al twee punten afhandig gemaakt. Doen ze dat op eigen veld nog eens dunnetjes over? Volg het laatste duel voor de winterstop hier vanaf 20u...

Bergen heeft zich als neofiet in de eerste klasse opgeworpen als seizoensrevelatie. De Draken doen het erg goed en konden al een paar grote scalpen aan de gordel hangen. Zo werd het in het Constant Vanden Stock-stadion 2-2.

Anderlecht gaat op zoek naar nog eens een makkelijk zege. De laatste vier wedstrijden waren immers allesbehalve een walk over. Gent won gisteren en dus moet Anderlecht aan de bak om alleen aan de leiding te blijven. Canesin zit niet in de wedstrijdkern door een blessure. In de basis wordt hij vervangen door Mbokani.

Opstellingen:
Bergen: Werner, Dia, Ibou, Perbet, Timmermans, Matthys, Zola, Blondelle, Lepicier, Sapina, Monteyne
Anderlecht: Proto, Safari, Wasilewski, Juhasz, Kouyate, Mbokani, Kljestan, Marecek, Jovanovic, Suarez, Gillet

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Anderlecht is favoriet. Een gokje op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 537 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Bergen wint u 750 euro

Meer nieuws