Volg de match tussen Beerschot AC en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Beerschot en AA Gent strijden zaterdagavond voor de eerste drie punten van het nieuwe seizoen. Beide ambitieuze ploegen verloren hun eerste competitiematch en willen zich vanavond maar al te graag bewijzen.
Beerschot AC: Kaminski Thomas, Kagelmacher Gary , De Decker Wim, MacDonald Sherjill, Sidibé Ibrahim, Losada Hernan, Francois Guillaume, Mikulic Tomislaw, Malul Dor, Delic Uros, Van Der Heyden Peter.
AA Gent: Boeckx Frank, Suler Marko, Smolders Tim, Thijs Bernd, Mboyo Ilombé, Jørgensen Jesper, El Ghanassy Yassine, Baric Mario, Arzo Amposta César, Bâ Alpha, Ljubijankic Zlatan.
1
Scheidsrechter van dienst, Laurent Colemonts, fluit de wedstrijd op gang. De spelers mogen hun kunnen tonen op een kletsnatte grasmat.
2
De bezoekers beginnen ook deze wedstrijd aanvallend. El Ghanassy kan de bal niet binnenhouden, Kaminski trapt uit. Die bereikt François die een grote doelkans niet weet af te werken.
3
 Gele kaart voor Alpha Bâ
De thuisploeg krijgt een strafschop. Op de televisiebeelden is niet duidelijk te zien welke fout Ba maakte.
5

Goal
Doelpunt van Gary Kagelmacher (Onbekend Onbekend)
Kagelmacher knalt de 1-0 binnen vanop de penaltystip.
8
AA Gent is niet van slag door het vroege doelpunt. Opnieuw gaan ze de verdediging van Beerschot zoeken, de bal van Smolders komt op de paal terecht.
10
Gent, in rode tenue, blijft voor dreiging zorgen, maar net zoals vorige week tegen Cercle Brugge kan het de kansen niet benutten.
11
Jørgensen probeert nog eens een schot van ver, maar die gaat enkele meters naast het doel. Hoe lang kan Gent drukken of hoe lang kan Beerschot de druk weren?
13

Goal
Doelpunt van Zlatan Ljubijankic (Onbekend Onbekend)

13
Gent kan toch scoren. El Ghanassy met de voorzet naar Ljubijankic die de bal knap voorbij Kaminski legt.
17
Beerschot komt nog eens tot bij Boeckx. Een hoekschop die bleef hangen, kwam dan toch goed terecht op de voet van De Decker, maar die zijn schot zorgde voor geen gevaar.
21
Gent krijgt een vrije trap van een niet onaardige plek. Thijs legt de bal goed en schiet.
23

Goal
Doelpunt van Bernd Thijs (Onbekend Onbekend)
Thijs krult zijn vrije trap mooi binnen. 1-2 voor de bezoekers.
27
Het gaat er heet aan toe voor het doel van Kaminski. Gent weet goed te combineren en duwt Beerschot in de verdediging.
28
Smolders probeert het nog eens, maar trapt in de armen van de Beerschot-goalie.
30
Het regent nog steeds in Antwerpen en dat is te zien aan de vele slierpartijen.
30
Gent komt goed weg, want Beerschot had de score bijna opnieuw in evenwicht gebracht. Via verschillende voeten en hoofden ging de bal heen en weer, maar de bal gaat niet in doel.
32
 Gele kaart voor Hernan Losada
Gele kaart voor protest.
33
Baric zet voor naar Mboyo, maar die mist de controle. Beerschot countert meteen, maar creëert geen kansen.
34
 Gele kaart voor Uros Delic

37
Losada blijft op de grasmat liggen. Het spel ligt even stil.
42
François verschalkt de Gentse verdediging en zet voor naar Losada. Boeckx redt knap.

Scheidsrechter
Rust
De Buffalo's gaan de kleedkamer in met een 1-2-voorsprong. Beerschot zorgde de laatste vijf minuten voor nog wat gevaar, maar niet gevaarlijk genoeg om Boeckx in problemen te brengen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede periode is gestart. Kan Beerschot toch nog voor de drie punten gaan? Of gaat Gent op veilig spelen?
47
De thuisploeg begint in ieder geval aanvallend, maar de bal van François ging enkele meters naast doel.
48
Sidibe komt richting Boeckx, maar neemt de bal te vroeg aan, buitenspel.
50
 Gele kaart voor Ilombé Mboyo

55
De eerste minuten van de tweede helft waren voor Beerschot. Nu lijkt de match vrij vroeg tempo te verliezen.
58
Nu is het Gent die enkele kansjes weet te versieren, maar zonder Kaminski in problemen te brengen.
65
Jørgensen gaat aan de kant voor verzorging. Gent gaat even verder met tien man.
66
In deze helft valt er bitter weinig te beleven. We krijgen geen herhaling te zien van de doelkansen uit de eerste periode.
67

Goal
Doelpunt van Ibrahima Sidibé (Onbekend Onbekend)

73
Het wordt opnieuw heet aan het Gentse doel. Beerschot zit dicht bij de 3-2, maar de bal gaat niet voorbij Boeckx.
78
Beerschot gaat voluit voor de drie punten, maar de afwerking laat het afweten.
83
Vervangen Guillaume François
Ingevallen Adnan Custovic

Ex-Buffalo Custovic komt François vervangen.
86
Vervangen Jesper Jørgensen
Ingevallen Zakaria M'Sila

88
Het vuur dat Gent in de eerste helft had, is ver te zoeken in de tweede. De intentie is nog aanwezig, maar niets lukt nog. Beerschot komt af en toe nog eens piepen.