Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - OH Leuven (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Na de zege tegen Anderlecht wacht voor OH Leuven een bezoek aan het Regenboogstadion, waar het Zulte Waregem partij geeft. Op de eerste speeldag haalde Essevee een verdienstelijk gelijkspel tegen Lokeren. Nu willen ze tegen promovendus OHL de drie punten thuis houden.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, Colpaert Steve, De Fauw Davy, Maréval Rémi, Hamalainen Brian Tømming, Trajkovski Aleksandar, Milunovic Luka, Matton Thomas, Rossini Giuseppe, D'Haene Karel, Delaplace Jonathan.
OH Leuven: Lenaerts Yves, Hayen Nicky, Raymaekers Wim, Remacle Jordan, Annys Maxime, Amoah Patrick, Roelandts Kevin, Ruytinx Bjorn, De Vriese Emmerik, Boi Frederik, Diandy Cristophe.

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Einde
1
Gunter Boelen heeft de wedstrijd op gang gefloten.
1

Goal
Doelpunt van Thomas Matton (Onbekend Onbekend)
Matton komt alleen voor de doelman en maakt netjes af
2
Colpaert kopt op de bovenkant van de lat na een vrijschop.
9
Zulte Waregem controleert de partij. OH Leuven komt er moeilijk uit.
13
Roelandts, ex-Zulte Waregem, wordt door de thuisaanhang op de korrel genomen.
14
Trajkovski zet zich goed door, maar kan net niet besluiten.
16
Prachtige actie van Matton. Lenaerts werkt zijn voorzet met moeite weg.
22
Een vrijschop verdwijnt via een hoofd van de thuisploeg maar net naast de paal van Bossut. De hoekschop levert niets op voor OHL
26
Vervangen Bjorn Ruytinx
Ingevallen Thomas Azevedo

Ruytinx bloedt hevig na een kopduel en moet vervangen worden.
30
OH Leuven ondergaat de wedstrijd. Ze hebben Bossut nog niet kunnen verontrusten.
33
Na een sterk begin van Zulte Waregem is de wedstrijd wat stilgevallen.
36

Goal
Doelpunt van Aleksandar Trajkovski (Giuseppe Rossini)
Rossini zet Trajkovski voor Lenaerts en de jonge Macedoniër werkt beheerst af.
39
Bossut gaat goed plat op een lage vrijschop.
42
Zulte Waregem laat de bal goed rond gaan en lijkt met een 2-0 voorsprong de rust in te gaan.
43
Rossini heeft even verzorging nodig, maar hij kan verder spelen.
45
 Gele kaart voor Giuseppe Rossini
Rossini gooit gefrustreerd de bal tegen de grond en krijgt geel.

Rust
Zulte Waregem kwam al snel op voorsprong en controleerde vanaf het begin de wedstrijd. Trajkovski kon de score nog verdubbelen. OH Leuven was niet bij machte om voor echte dreiging te zorgen. Laten ze in de tweede helft wat meer zien?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
OH Leuven heeft de tweede helft op gang getrapt. Ze staan voor een aartsmoeilijke opdracht.
49
Knappe aanval van OH Leuven. Bossut kan de voorzet vanop rechts onderscheppen.
51
Bossut plukt een indraaiende vrijschop van Remacle makkelijk uit de lucht.
53
Azevedo kan op doel schieten, maar de bal belandt recht op Bossut.
54
OH Leuven is met goede intenties uit de kleedkamer gekomen. Het voetbalt een stuk beter dan voor de pauze.
57
Vervangen Aleksandar Trajkovski
Ingevallen Teddy Chevalier

Trajkovski, een van de uitblinkers, wordt vervangen door Chevalier.
58
Chevalier laat zich meteen opmerken. Hij pakt een voorzet ineens op de slof, maar Lenaerts pakt.
59
Opnieuw is daar Chevalier. Hij gaat op snelheid langs de verdediging van OHL. Lenaerts werkt de bal goed weg.
60
Vervangen Maxime Annys
Ingevallen Jorn Vermeulen

Een bleke Annys gaat eraf voor Vermeulen.
62
Vanop rechts kan Chevalier voor doel geven. Rossini probeert iets mooi. Hij devieert de bal met de hak voorbij de verste paal.
64
 Gele kaart voor Kevin Roelandts
Roelandts gaat fel door en wordt bestraft met geel.
65
Lenaerts kan de daaropvolgende vrije trap van Hamalainen wegboksen.
66
Nicky Hayen zet zijn hoofd tegen een vrije trap van Remacle, maar de bal blijft binnen het bereik van Bossut.
68
Knappe steekbal van Remacle naar Roelandts, maar hij kan niet besluiten.
70
Lenaerts heeft een goede redding in huis op een schot van Hamalainen.
70
Vervangen Emmerik De Vriese
Ingevallen Tail Schoonjans

De Vriese wordt naar de kant gehaald. Schoonjans krijgt zijn kans.
71
Na een rommelige fase voor het doel van OHL wordt een schot van Zulte Waregem in corner verwerkt.
73
 Gele kaart voor Frederik Boi
Boi belet dat Zulte Waregem verder kan counteren.
75
Een scherpe voorzet van Chevalier wordt in hoekschop verwerkt.
79

Goal
Doelpunt van Jordan Remacle (Onbekend Onbekend)
Remacle trapt een vrije trap in de korte hoek binnen. Bossut stond aan de grond genageld.