Volg de match tussen Bergen en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Bergen: Berthelin Cedric, Monteyne Pieterjan, Blondelle Siebe, Sapina Jérémy, Lepicier Maël, Timmermans Nicolas, Zola Matumona, Dia Aliou , Bourabia Rachid, Perbet Jérémy, Ibou Sawaneh.
OH Leuven: Kaminski Thomas, Geraerts Karel, Vermeulen Jorn, Dejmek Radek, Gendarme Lionel, Gislason Stefan, Annys Maxime, Diandy Cristophe, Remacle Jordan, Ruytinx Bjorn, Ogbu (Chuka) Derick.
Er was even twijfel over de bespeelbaarheid van de grasmat. Ondanks de hevige regen kan de partij toch doorgaan.
3
Een eerste schot komt van Bergen. Bourabia schiet echter ruim naast.
6
Bourabia met een goede dieptepass op Perbet. Hij schiet laag richting doel, maar makkelijk opgeraapt door doelman Kaminski.
8
Berthelin moet een eerste keer ingrijpen. De Leuvense corner is echter een trainingsbal voor hem.
12
Timmermans krijgt veel tijd om voor te zetten. De kleine Matumona knikt de bal naar de grond, maar zijn inzet belandt tegen de bovenkant van de deklat.
15
De wedstrijd wacht voorlopig op een eerste goede kans. Tim Matthys, die geblesseerd is, kijkt toe vanuit het sfeervak van de Draken.
16
OHL kreeg al vijf corners. Evenveel keer leverde dit weinig gevaar op.
19
Chuka probeert het van ver. Zijn schot gaat weliswaar meters naast het doel.
22
Ruytinx gaat zijn kans links voor het straschopgebied. Zijn bal kan Berthelin niet bedreigen.
24
 Gele kaart voor Maxime Annys

25
Beide ploegen slagen er niet in om goede kansen af te dwingen. Voorlopig blijft het bij afstandsschoten, die niet tussen de palen gaan.
26
 Gele kaart voor Sawaneh Ibou

28
Een vrije trap van Annys gaat maar net langs de kruising
29
Het begint terug te regenen in Bergen. Dat zal de zware grasmat niet ten goede komen.
34
OH Leuven lijkt het best om te kunnen met de zware grasmat. Het levert echter geen uitgespeelde kansen op.
36
 Gele kaart voor Jorn Vermeulen

37

Goal
Doelpunt van Sawaneh Ibou (Onbekend Onbekend)
Kaminski verkijkt zich op een vrije trap van Ibou. De bal wordt gedragen door de wind en valt in het midden van het doel binnen, 1-0!
41
OH Leuven leek het heft in handen te nemen, maar Bergen staat op voorsprong na een vreemde vrije trap. Kan OH Leuven nog reageren voor de rust?
42
Daar is het eerste antwoord van OH Leuven. Chuka merkt dat hij veel ruimte krijgt en probeert het vanop afstand. Berthelin redt met de vuisten.
43

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Rachid Bourabia)
Mooie combinatie tussen Bourabia en Perbet. De topschutter besluit mooi naast Kaminski, 2-0!
45
Chuka krijgt nog eens de kans om te schieten. Berthelin duwt de bal in hoekschop.

Scheidsrechter
Rust
OH Leuven leek het beste om te kunnen met de zware grasmat. Dat leverde amper één schot tussen de palen op. Het was Bergen daarentegen dat zijn kansen wel afwerkte. Ibou en Perbet zorgen voor een 2-0 voorsprong bij de rust.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Bergen trapt de tweede helft op gang.
49
Perbet krijgt een nieuwe kans om te scoren. Hij staat echter buitenspel wanneer hij de bal krijgt.
52
OH Leuven lijkt voorlopig niet bij machte om Bergen te bedreigen. Het is de thuisploeg die het meeste gevaar afdwingt in de openingsminuten van de tweede helft.
57
En daar is Bergen weer. Perbet worstelt zich voorbij enkele OHL-spelers, maar zijn schot wordt gered door Kaminski
60

Goal
Doelpunt van Jordan Remacle (Radek Dejmek)
Een ietwat onverwachte aansluitingstreffer van OHL. Remacle krijgt de bal na een één twee terug en schiet de 2-1 tegen het bord!
66
OH Leuven probeert op zoek te gaan naar de gelijkmaker. De combinaties komen er echter niet uit.
67
Annys met een gekrulde voorzet richting Vermeulen. De OHL-verdediger besluit in het zijnet.
72
Voorlopig is nog niet beslist wie deze partij zal winnen. Kan OHL een puntje of meer forceren in het laatste kwart van de wedstrijd?