Yasser trapt, maar Verbauwhede duikt de bal uit de hoek.
16
Een hoekschop van Bidaoui belandt rechtstreeks op de lat.
19
Een vrije trap van Sonck gaat via de muur naast. Lierse is de betere ploeg in de openingsfase.
24
 Gele kaart voor Lens Annab

28

Goal
Doelpunt van Boban Grncarov (Wesley Sonck)
Lierse klimt op voorsprong, en het is verdiend! Grncarov kopt de 0-1 binnen nadat Sonck een hoekschop van Bidaoui verlengde.
30
Wat een slechte zaak voor Westerlo als het zo blijft! De Kempense club moet nu aanvallen.
35
Ook na het doelpunt blijft Lierse de betere ploeg.
38
Vervangen Hussein Yasser
Ingevallen Lance Davids

Yasser is geblesseerd en moet vervangen worden door Davids.
38
 Gele kaart voor Steven De Petter

43
De eerste echte kans voor Westerlo: Yulu-Matondo kopt een voorzet van Goor van dichtbij naast.

Scheidsrechter
Rust
Lierse gaat met een verdiende en comfortabele voorsprong rusten: 0-2.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45

Goal
Doelpunt van Wesley Sonck (Daylon Claasen)
Het is 0-2 voor Lierse! Het wordt nu wel héél moeilijk voor Westerlo. Daylon Claasen stuurt Wesley Sonck de diepte in. De spits omzeilt doelman Verbauwhede en scoort!

50
Een vrije trap van opnieuw Sonck zoeft over.
52
Wat is het toch met Westerlo vandaag? De Kempense club krijgt niets klaar!
57
Lierse is niet meer het team van voor de rust. Er wordt veel meer zekerheid ingebouwd.
61
 Gele kaart voor Dieter Dekelver

62

65
Yulu-Matondo weer met een prima kans voor Westerlo, maar hij schuift de bal naast!
67
 Gele kaart voor Bart Goor

70
Verbauwhede heeft het rustig in de tweede helft, maar wat ben je ermee als je 0-2 in het krijt staat?