Datum: 18/09/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Daknam

Herbeleef Sporting Lokeren - Club Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Sporting Lokeren en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Lokeren gaat tegen Club Brugge op zoek naar de eerste thuiszege. Peter Maes moet wel serieus sleutelen aan zijn opstelling, want de Limburger moet het stellen zonder Koen Persoons, Derrick Tshimanga, Mijat Maric, Bigen Yala-Lusala en Jore Trompet. De Waaslanders sprokkelden uit de voorbije zes matchen amper vijf punten en staan daarmee op een troosteloze dertiende plaats. Club Brugge tankte tegen KV Mechelen en Maribor het nodige vertrouwen. Adrie Koster kan weer rekenen op Björn Vleminckx en Lior Refaelov. Fredrik Stenman ligt nog steeds in de lappenmand. Thibaut Van Acker en Matej Vydra haalden de selectie niet.
Opstellingen
Sporting Lokeren: Copa Boubacar, El Mouataz Hassan, Taravel Jérémy, Tiko Tsholola, Overmeire Killian, Leko Ivan, De Ceulaer Benjamin, Mokulu Benjamin, Gueye Ibrahima, De Bock Laurens, De Pauw Nill.
Club Brugge: Coosemans Colin, Akpala Joseph, Almebäck Michael, Dirar Nabil, Donk Ryan, Hoefkens Carl, Høgli Tom, Odjidja Vadis, Refaelov Lior, Vazquez Victor, Zimling Niki.
1
Club Brugge trapt de partij op gang.
21
 Gele kaart voor Hassan El Mouataz

35

Goal
Doelpunt van Nabil Dirar (Vadis Odjidja)

38
 Gele kaart voor Benjamin De Ceulaer
Protest.
39

Goal
Doelpunt van Benjamin De Ceulaer (Onbekend Onbekend)
De Ceulaer zet Almebäck makkelijk in de wind en lepelt de bal enig mooi in doel.


Scheidsrechter
Rust
Lokeren en Club trekken met een 1-1 de rust in en daar mogen vooral de bezoekers blij mee zijn. Blauw-zwart grossierde in veel onzorgvuldigheden, Lokeren toonde zich aartsgevaarlijk op de counter. Een beetje tegen de gang van het spel in bracht Dirar zijn team op voorsprong, maar lang konden de West-Vlamingen daar niet van genieten, want De Ceulaer scoorde snel de gelijkmaker.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Lokeren brengt de bal weer aan het rollen.
48
Wat Donk in gedachten had, weet niemand, maar de Nederlander geeft van aan de middenlijn een harde pass naar Copa. Geen Clubspeler die ook maar in de buurt van de bal te bespeuren is.
49
Het moet zijn dat Donk onze commentaar kan lezen. Van op ruime afstand legt de Clubverdediger aan en ziet zijn schot niet zo ver naast het doel van Copa vliegen.
50
Odjidja baant zich een weg in het Lokerse strafschopgebied en loopt daar tegen een thuisspeler aan. Dit lijkt op een obstructiefout, maar ref Colemonts laat doorspelen.
51
Overmeire werkt Odjidja nogal hardhandig tegen de vlakte. Tot ongenoegen van het thuispubliek geeft Colemonts Club een vrijschop. Vazquez pegelt die in de bezoekende aanhang achter het doel van Copa.
55
Vazquez voelt zich onbegrepen. De Spanjaarde gesticuleert wild naar zijn medemaats en schreeuwt hen wat dingen toe, maar niemand lijkt te weten wat hij bedoelt.
56
 Gele kaart voor Carl Hoefkens
Hoefkens gaat nogal gretig in op zijn belager. Onder druk van het thuispubliek duwt Colemonts de Brugse rechtsachter een geel karton onder de neus.
59
De sfeer wordt grimmiger op Daknam. De thuisploeg vliegt er soms hard in en dat is niet naar de zin van de bezoekers die hun verhaal halen bij de ref.
61
Oh la la, wat een kans opnieuw voor De Pauw. Almebäck, niet aan zijn beste partij bezig, trapt serieus naast de bal, waarna De Pauw alleen op Coosemans kan afgaan. De Lokerse middenvelder aarzelt te lang en schiet dan naast.
62
 2e gele kaart voor Benjamin De Ceulaer
Het zat er wat aan te komen. De Ceulaer werkt een Clubspeler tegen de vlakte en ziet zijn tweede gele kaart. Rood is zijn deel.
62
 Gele kaart voor Killian Overmeire
Overmeire protesteert iets te hevig en ziet ook geel.
63
 Gele kaart voor Ivan Leko
Leko wil niet achteruit gaan bij de vrijschop en ook de Kroaat gaat de bon op. Langs de zijlijn maakt Peter Maes veel misbaar en Colemonts komt hem de levieten lezen.
68
Club met een mooi uitgespeelde aanval. Op voorzet van Dirar lijkt Vazquez te gaan scoren, maar een Lokerse verdediger legt zich in de baan van het schot.
69
Vervangen Ivan Leko
Ingevallen Geir Ludvig Fevang

Onder applaus van zowel de thuisfans als de bezoekers (die zelfs luidkeels zijn naam scanderen) verlaat Leko het veld.
71
Hoefkens moet opletten dat ook hij niet mag gaan inrukken. De Clubverdediger begaat een foutje waarop de Lokerse aanhang een tweede geel karton eist. Colemonts houdt de kaart echter op zak.
72
Vervangen Carl Hoefkens
Ingevallen Thomas Meunier

Ook Adrie Koster ziet het gevaar en haalt Hoefkens eraf. Met Meunier komt er een extra aanvaller op het veld.
73
Club gaat achteraan met drie spelen. Högli verhuist naar de rechterflank. Donk en Almebäck vervolledigen de Brugse defensie. Ondertussen roept de bezoekende aanhang om Vleminckx.
75
Refaelov zet Copa aan het werk met een harde knal. De Lokerse goalie weert de bal uit zijn doel.
77
Vervangen Joseph Akpala
Ingevallen Björn Vleminckx

Koster luistert duidelijk naar zijn supporters, want Vleminckx verlost een bleke Akpala uit zijn lijden. Kan de blonde van Puurs in het slotkwartier nog drie punten uit de brand slepen?
78
Druk van Club. Meunier besluit van op elf meter naast de kooi van Copa.
81

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Nabil Dirar )
Daar is hij dan! Vleminckx heeft nog geen vijf minuten nodig om Club aan een verlossende treffer te helpen. Op voorzet van Dirar torent hij boven Gueye uit en buffelt de bal staalhard in doel.
84
Lokeren heeft nog een handvol minuten. Kunnen de Waaslanders, met een man minder, alsnog een punt pakken tegen Club? Harbaoui houdt zich aan de zijlijn klaar om in te vallen.
85
Refaelov laat even zien dat hij wel kan werken. De Israëli zet Taravel en Copa onder druk, maar Lokeren kan toch uitbreken.
87
Vervangen Nill De Pauw
Ingevallen Hamdi Harbaoui


88
Club met een snelle counter. Odjidja bedient Vleminckx die snel teruglegt op zijn ploegmakker. Het schot van de Gentenaar met Ghanese roots wordt in hoekschop gewerkt.
88
Vervangen Victor Vazquez
Ingevallen Jonathan Blondel


90
Nog drie minuten. Wat brengt het slot ons?


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.