Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - KAA Gent (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Sint-Truiden staat op de laatste plaats met één puntje uit zeven wedstrijden. Duwt AA Gent de Limburgers nog dieper in de grond of laten ze zich verrassen?
Sint-Truiden: Castro Bram, Mennes Wim, Euvrard Vincent, Ngawa Pierre-Yves, Dufer Grégory, Iandoli Alessandro , Kotysch Sascha, Schouterden Nils, Christ Grégory, Daerden Koen, Ghoochanejhad Reza.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, Suler Marko, Melli , Smolders Tim, Thijs Bernd, Jørgensen Jesper, El Ghanassy Yassine, Baric Mario, Rafinha , Conte Ibrahima, Ljubijankic Zlatan.
1
AA Gent, in het wit, mag meteen opletten. STVV is niet van plan zich zomaar naar achteren te laten duwen en zorgt voor de eerste druk.
2
Een goeie versnelling van de bezoekers. Melli loopt de rechterflank af en vindt daar Ljubijankic. Die kan zich niet goed achter de bal zetten.
4
De bal gaat goed over en weer, El Ghanassy zet de bal voor, maar bereikt niemand. De counter die daarop volgt is ook gevaarlijk. Suler tackelt Reza, maar heeft de bal mee. Reza vraagt een strafschop, maar krijgt die niet van ref Ed Janssen.
8
De eerste speelminuten waren leuk om naar te kijken, maar nu lijkt de match al stilgevallen.
9
Eerste grote kans voor de bezoekers. Ljubijankic komt alleen voor Castro, maar trapt recht op de doelman.
10
Meteen de counter van STVV. Christ had de 1-0 in zijn voeten, maar de paal redt AA Gent.
13
Knappe actie van de Buffalo's. Ljubijankic zet voor naar Jørgensen, maar die krijgt de bal niet tussen de benen van Castro.
14
Een vrije trap van El Ghanassy zorgt voor licht doelgevaar. Castro tikt de bal buiten, hoekschop voor de bezoekers.
17
Opnieuw een snelle omschakeling van STVV. Schouterden zet voor naar Reza, maar die kopt over het doel van Jorgacevic.
20
 Gele kaart voor Reza Ghoochanejhad
Schwalbe wordt consequent bestraft.
21
De bal blijft vooral op de helft van Sint-Truiden. De 0-1 zit er aan te komen, maar STVV blijft gevaarlijk op de counter.
23

Goal
Doelpunt van Grégory Dufer (Onbekend Onbekend)
Suler maakt zijn wekelijks foutje en daar profiteert Dufer van door de bal makkelijk voorbij Jorgacevic te tikken.
27
Vervangen Ibrahima Conte
Ingevallen Christian Brüls

29
Daerden was dicht bij de 2-0. Jorgacevic strekt zijn lichaam lang genoeg uit om de bal alsnog uit zijn doel te houden.
30
Opnieuw Gent die wat komt dreigen. El Ghanassy legt af voor Thijs, maar Castro staat sterk te verdedigen.
35

Goal
Doelpunt van Reza Ghoochanejhad (Grégory Christ)
Jorgacevic wordt geklopt door de schuivende Reza.
38
Reza opnieuw gevaarlijk voor doel. Hij treuzelt te lang en Jorgacevic plukt de bal van zijn voeten weg.
41
Ljubijankic met de kans om terug aan te sluiten, maar de bal gaat voorlangs.

Scheidsrechter
Rust
AA Gent had het meest balbezit en er werd meer op de helft van STVV gespeeld dan andersom. Maar STVV laat blijken dat ze doodgevaarlijk op de counter.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is gestart. Kan AA Gent de scheve situatie nog rechtzetten of pakt STVV nog een de volle buit?
46

Goal
Doelpunt van Jesper Jørgensen (Onbekend Onbekend)
Trap van Smolders wordt nog gered, maar de bal komt in de voeten van de Deen terecht.
51
Vrije trap voor de bezoekers. Mennes kopt de bal goed weg.
54
De druk komt van AA Gent. De thuisploeg vindt voorlopig geen oplossing.
56
Knappe actie van AA Gent. Het schot van Smolders levert een hoekschop op.
57

Owngoal
Owngoal van Sascha Kotysch: -
Na de hoekschop kreeg STVV de bal niet weg, Kotysch kopt de bal in eigen doel.
59
 Gele kaart voor Bernd Thijs
STVV krijgt een penalty.
59

Goal
Doelpunt van Reza Ghoochanejhad (Onbekend Onbekend)
Na hands van Thijs, trapt Reza de strafschop in doel.
61
 Gele kaart voor Jesper Jørgensen
Protest.
65

Goal
Doelpunt van Christian Brüls (Onbekend Onbekend)
In twee keer krijgt Brüls de bal alsnog in doel.
67
Na een heus doelpuntenspektakel komt er opnieuw wat rust in het spel. Een 2-0 uit handen geven, het moet pijn doen.
71
De thuisploeg is nog gretig op zoek naar hun vierde doelpunt, maar Jorgacevic laat zich niet verrassen.
72
Vrije trap voor AA Gent op een niet onaardige plek. De trap van Thijs geraakt niet over de muur.
72
Vervangen Yassine El Ghanassy
Ingevallen Yaya Soumahoro

75
Brüls haalt van ver uit en niet zo'n onaardig schot. Castro weet zijn team recht te houden.
75
Nog een kwartier op de klok. Wat hebben beide ploegen ons nog te bieden?
78
AA Gent doet er alles aan om geen tegendoelpunt meer te krijgen. Zal dat lukken?
78
Vervangen Grégory Christ
Ingevallen Kevin Taelemans

82
Het initiatief blijft van de Buffalo's komen. Is Sint-Truiden tevreden met een gelijkspel?
85
Souamhoro is dicht bij de 3-4, nadat Brüls de bal knap voorbracht. Castro is bij de les.