Volg de match tussen Bergen en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Bergen kent een verrassende goede start en kan rekenen op zijn fitte kern, dus ook op topschutter Perbet die ongetwijfeld wil scoren tegen zijn ex-club. Lokeren mist de geblesseerden Mingiedi en Tshimanga. Tiko is geschorst.
Bergen: Berthelin Cedric, Monteyne Pieterjan, Timmermans Nicolas, Franquart Peter, Lepicier Maël, Dia Aliou , Bourabia Rachid, Zola Matumona, Perbet Jérémy, Matthys Tim, Ibou Sawaneh.
Sporting Lokeren: Copa Boubacar, Gueye Ibrahima, Taravel Jérémy, De Bock Laurens, Leko Ivan, Persoons Koen, Overmeire Killian, De Ceulaer Benjamin, Harbaoui Hamdi, Mokulu Benjamin, De Roover Sepp.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Het is uitkijken naar Jeremy Perbet, die bij Lokeren overbodig was. Tegenwoordig is hij topschutter en scoorde hij op zijn eentje meer dan heel Lokeren samen.
4
Ibou zet hard voor richting Perbet. De spits van Bergen kopt naar de rechterbenedenhoek, maar Copa brengt redding.
6

Goal
Doelpunt van Benjamin Mokulu (Benjamin De Ceulaer)
Niet Bergen, maar wel Lokeren opent de score. Mokulu kopt een voorzet van De Ceulaer binnen.
7
Het scheelt geen haar of het was 0-2. Doelman Berthelin haalt een schot van Harbaoui schitterend uit doel.
8

Goal
Doelpunt van Koen Persoons (Ivan Leko)
De verdediging van Bergen wankelt en Lokeren profiteert optimaal. Persoons werkt een hoekschop van Leko binnen na een aarzeling in de Bergense defensie. Voor Persoons zijn tweede goal van het seizoen.
9
Lokeren heeft zijn start niet gemist met twee goals binnen de eerste acht minuten. De vraag is hoe Bergen gaat reageren op deze opdoffer, al hebben de Draken nog ruimschoots de tijd om de achterstand goed te maken.
16

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Tim Matthys)
Er is weer hoop voor Bergen! Matthys bedient Perbet die de bal in rechterhoek binnenwerkt. Daarmee heeft de topschutter zijn goal beet tegen zijn ex-club.
17
De thuisploeg zit plots weer in de wedstrijd. Intussen is coach Dennis van Wijk zijn defensie aan het herorganiseren vanuit de tribune. Geert Broeckaert geeft de instructies door op het veld.
18
De reactie van Lokeren laat niet lang op zich wachten. Berthelin brengt alweer knap redding op een mooie kopbal van Harbaoui.
21
De wedstrijd blijft boeiend om volgen. Het afstandsschot van Ibou wordt gered door Copa.
23
Een schot van Perbet gaat naast.
30
Bergen verdient eigenlijk de gelijkmaker, maar ook Lokeren zit lekker in de wedstrijd.
31
Lokeren laat zich zeker niet wegdrukken en is gevaarlijk via Harbaoui. Zijn schot wordt met moeite gered door Berthelin.
38
Een hoekschop komt in de voeten van Matthys. Die haalt stevig uit, maar krijgt zijn schot niet tussen de palen.

Scheidsrechter
Rust
Na een aangename eerste helft gaan we rusten met 1-2. Bergen moet na rust nog minstens één keer scoren om een punt te behalen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
Copa tikt de vrije trap van Matthys uit doel.
50
Matumona mist een open kans voor Bergen. Copa moet de bal lossen en de daaropvolgende voorzet schiet Matumona hoog over een leeg doel. Dit had de 2-2 moeten zijn!
55
Voorlopig keert Lokeren nog steeds met de drie punten huiswaarts. Het is een wedstrijd die nog alle kanten uit kan.
58
Opnieuw een kansje voor Matumona. Dit keer heeft doelman Copa geen problemen met zijn zwakke doelpoging.

Goal
Doelpunt van Ibrahima Gueye (Onbekend Onbekend)
Lokeren loopt weer verder uit. Gueye springt op een hoekschop hoger dan iedereen en kopt binnen.
66
De wedstrijd lijkt gespeeld of is Bergen nog in staat om minstens twee keer te scoren?
72
Het gaat moeilijk worden voor Bergen om dit nog recht te zetten. De thuisploeg is voorlopig ook niet meer gevaarlijk voor doel.
76
Vervangen Hamdi Harbaoui
Ingevallen Nill De Pauw

77
Bergen probeert nog wel. Monteyne zet voor, maar Copa onderschept de voorzet en weg kans.
85

Goal
Doelpunt van Maël Lepicier (Jérémy Perbet)
Het wordt nog spannend! Perbet zijn doelpoging op een hoekschop wordt gekeerd door Copa, maar in de rebound trapt Lepicier binnen.
86
Met nog een kleine vijf minuten te spelen, nadert Bergen weer tot op een doelpunt. Zit er nog een gelijkspel in voor de thuisploeg?