andAnderlecht
beeBeerschot AC
Datum: 04/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Lotto Park
Live Van den Brom wijzigt niet, Koster noodgedwongen
Van den Brom wijzigt niet, Koster noodgedwongen
Foto: © SC

Met Anderlecht-Beerschot staat vanavond ook het eerste duel tussen twee Nederlandse coaches op het programma. John van den Brom wil voor eigen volk bewijzen dat zijn ploeg in stijgende lijn zit en Adrie Koster wil de zware nederlaag van vorige week uitwissen met een goede prestatie.

John van den Brom ontmoet met Koster een oude bekende. "Hij begon net zijn trainersloopbaan bij Ajax als ik er nog zat als speler", aldus de Anderlechtcoach. "Ik ken hem vrij goed en onze stijlen zijn inderdaad vergelijkbaar. We gaan allebei van een vrij aanvallend idee uit."

Van den Brom houdt vast aan zijn 4-4-2 en laat De Sutter, die zeker niet ontgoochelde tegen Ekranas, staan. De elf die tegen de Litouwse ploeg aan de aftrap kwamen, starten ook tegen Beerschot. Dennis Praet zit weer bij de kern, maar zal op de bank beginnen.

Adrie Koster wijzigt wel. Frédéric Brillant komt in de ploeg voor de geblesseerde Dries Wuytens, Stijn Wuytens komt dan weer voor de eveneens gekwetste Mununga.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 125 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u 1000 euro op.

Meer nieuws