andAnderlecht
ohlOH Leuven
Datum: 16/12/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Lotto Park
Live Deschacht krijgt geen basisplaats voor 300ste
Deschacht krijgt geen basisplaats voor 300ste
Foto: © SC

Anderlecht krijgt deze namiddag OHL tegenover zich. De buren uit Leuven moeten proberen paars-wit van hun achtste competitiezege op rij te houden. Geen sinecure dus.

Anderlecht raast door de competitie met verleden week nog een meer dan overtuigende zege op het veld van Bergen. John van den Brom blijft dan ook gespaard van blessurelast. Cyriac en Vargas zitten momenteel nog in Amerika om hun revalidatie verder te zetten. Maar Mbokani en De Sutter zijn er wel weer bij na een griepaanval. Olivier Deschacht kan vanavond zijn 300ste wedstrijd in eerste klasse vieren.

Bij Leuven is men niet bezig met degradatiezorgen, maar na vijf wedstrijden zonder winst wil men daar nog eens een succesje boeken. Met vier gelijke spelen in de laatste vijf matchen schiet je immers ook niet veel op.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is torenhoog favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat paars-wit met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 125 euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van OHL strijkt u 690 euro op.

Meer nieuws