Volg de match tussen Beerschot AC en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Beerschot AC: Koen Vanlangendonck, Stefano Marzo, Frédéric Brillant, Maxime Chanot, Giel Deferm, Joey Suk, Hernan Losada, Alpaslan Öztürk, Thibaut Van Acker, Marvin Ogunjimi, Benito Raman.
Lierse SK: Matz Sels, Arjan Swinkels, Ahmed Said Ouka, Thomas Wils , Ahmed Abou Moslem Farag, Karim Saïdi, Richard Ofori, Mostafa Yehia Mohamed Shebeita, Daylon Claasen, Rachid Bourabia, Kostadin Hazurov.
1
Al binnen de eerste minuut is Beerschot gevaarlijk! Een schot van Raman wijkt nog net af op Swinkels.
4
Het stadion is bijna helemaal volgelopen en de supporters zetten zich massaal achter hun club.
10
Beerschot was heel fel begonnen maar de bezoekers hebben het evenwicht wat kunnen herstellen.
16
De Beren dringen weer aan via Ogunjimi en Losada. Voorlopig houdt Lierse stand.
17
Een belangrijk voetje van Swinkels op een korte voorzet van Ogunjimi.
22
Lierse kan een eerste keer gevaarlijk zijn. Hazurov kopt de bal niet zo ver over het doel.
24
De bal bleef na een vrije trap voor het doel van Lierse hangen. Brillant kon zijn voet er als eerste tegen zetten maar mikt over.
29

Goal
Doelpunt van Arjan Swinkels (Richard Ofori)
Lierse komt tegen de gang van het spel in op voorsprong! Het is Swinkels die een voorzet van Ofori tegen de touwen kopt.
32
 Gele kaart voor Ahmed Said Ouka

36
Claasen trapt van ver maar de bal wijkt af in hoekschop.
41
Een hele goede knal van Claasen vanuit een scherpe hoek. Vanlangendonck redt met de vuisten.
44
Wow, bijna stond het 0-2! Een schot van Ofori wijkt af op Brillant en belandt zo nog bijna tegen de netten.
45

Goal
Doelpunt van Ahmed Aboumosalam (Onbekend Onbekend)
Dan toch de tweede treffer voor Lierse! Een vrije trap van Aboumosalam waait voorbij iedereen en gaat ook voorbij Vanlangendonck via de paal in doel!
45+1
 Gele kaart voor Thibaut Van Acker

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

47
Onmiddellijk een huizenhoge kans voor de bezoekers! Hazurov duikt alleen voor doelman Vanlangendonck op maar mist.
51
Losada trapt in het zijnet. Beerschot dringt nu fel aan.
52
 Gele kaart voor Maxime Chanot

55
 Gele kaart voor Thomas Wils

57
Een mooie actie van Wils die uiteindelijk voorlangs besluit.
58
Doelman Sels moet heel goed plat. Beerschot drukt Lierse nu echt op de eigen helft.
64
Chanot kopt een voorzet voor de eerste paal naast.
67
Lierse kan nog eens tegenprikken. Een omhaal van Hazurov gaat naast.
71
Vanlangendonck bokst een hoekschop weg, het schot van Ofori wordt afgeblokt.
74
Vervangen Raúl Bravo Sanfélix
Ingevallen Kennedy Nwanganga

77

Goal
Doelpunt van Benito Raman (Maxime Chanot)
Beerschot knokt zich weer in de match. Chanot kopt een hoekschop door, Raman scoort!