Datum: 23/02/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Ramzy gooit ploeg door elkaar tegen Beerschot
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Ramzy gooit ploeg door elkaar tegen Beerschot
Foto: © SC

Beerschot en Lierse maken zich op voor dé match van het seizoen. Met nog drie speeldagen te gaan tellen beide teams exact 20 punten. Wie de degradatietopper vanavond wint, zet een hele grote stap richting het behoud.

Twintig punten, dat is wat beide teams tot dusver wisten te verzamelen. Beerschot heeft meer gewonnen wedstrijden en staat bijgevolg op dit moment op de 14e plaats in het klassement. Met nog slechts 3 speeldagen op de teller kan het belang van een wedstrijd moeilijk nog groter zijn. De inzet is duidelijk: de messen worden geslepen voor een rechtstreekse strijd om het behoud. Beerschot hoopt op een uitverkocht stadion voor deze clash tegen provinciegenoot Lierse.

De Beren moeten het stellen zonder Stijn Stijnen die rood pakte op het veld van OHL. Marvin Ogunjimi is nog onzeker, Mununga is geblesseerd. Wel goed nieuws is er voor Wim De Decker en Funso Ojo die beiden in de kern werden opgenomen.

Na de nederlaag tegen KV Mechelen bleef het nog een tijdlang onrustig bij Lierse. Uiteindelijk bleef Ramzy op post maar werd Van Meir opnieuw bij de A-kern gehaald. "Hopelijk kunnen wij het laken naar ons toe trekken", stelt Van Meir. De Pallieters kunnen nog steeds niet rekenen op de geschorste Ayew en de geblesseerde Farag. 

Meer nieuws