Datum: 29/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Luminus Arena
Live Volg RC Genk - KV Mechelen live
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Volg RC Genk - KV Mechelen live
Foto: © SC

Racing Genk ontvangt vanavond KV Mechelen. De Maneblussers zijn met 6 op 6 op dreef geraakt en kunnen mits winst op gelijke hoogte komen van Genk.

Niets dan tevreden gezichten in Genk want de club staat voorlopig op de derde plaats in het klassement, is nog steeds ongeslagen, won makkelijk zijn bekerwedstrijd tegen Union en kende een uitstekende start in de Europa League. Met een overwinning tegen KV Mechelen nestelen de Limburgers zich nog steviger in de top zes.

Het wordt een treffen tussen de Nederlander Mario Been en de tot Belg genaturaliseerde Nederlander Harm Van Veldhoven. Beide coaches prediken aanvallend voetbal. Dat moet tot een leuke pot voetbal leiden in de Cristal Arena. Been is alvast op zijn hoede voor de kwaliteiten van KV Mechelen. 

Moeilijke wedstrijd
"Ik heb veel respect voor KV Mechelen, zij spelen goed voetbal. Dat lieten ze ook zien in hun laatste twee overwinningen. Het wordt weer één van die moeilijke wedstrijden maar dat zijn ze eigenlijk allemaal. We spelen thuis en we zouden natuurlijk graag willen winnen", zo schuwde Been eens straffe uitspraak. "Ik weet niet op welke manier Van Veldhoven zijn spelers zal laten voetballen maar over het algemeen is het een ploeg die naar voren speelt."

Bij Genk zijn Köteles en Joneleit onbeschikbaar, Anele heeft nog te weinig getraind. Been heeft positieve selectieproblemen waardoor onder meer Barda naast de selectie valt. KV Mechelen-coach Van Veldhoven moet het stellen zonder De Petter, Ruiz, Pandza, Van Loo en doelman Renard.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 160 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Mechelen strijkt u 500 euro op.

Meer nieuws