Volg de match tussen Charleroi en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

De sfeer zit er al goed in hier in Charleroi. Al werd het wel even stil toen de muziek wegviel bij het thuisnummer. "Tis stil aan de overkant", knalde meteen van de Leuvenkant. Wij zijn er klaar voor, de spelers staan te trappelen in de dug-out. Allons-y!
Charleroi - OH Leuven: 0-0
1
We zijn er aan begonnen hier op Charleroi.
3
We zijn drie minuten ver, voor het eerst gaat de bal buiten de lijnen. Veel balbezit op het middenveld voorlopig.
9
Het blijft bij gebakkelei op het middenveld, zonder echte kansen.
11
Kabano tot bij François, maar diens voorzet zoeft over alles en iedereen heen.
11
Vervangen David Pollet
Ingevallen Jamal Thiaré

We hebben nog niets gezien op Charleroi, maar Pollet moet geblesseerd naar de kant. Hij kan niet verder, Thiaré komt in zijn plaats.
12
Thiaré meteen alleen voor doel, maar hij maakt daarbij volgens de ref een aanvallende fout.
16
Neeskens Kebano met een poging, maar Bailly verontrusten is er niet bij. Aan de overkant moet Mandanda eens kordaat uitkomen.
17
Van Eenoo tikt even twee man zoek aan de zijlijn. Mooi fantasietje.
24
Halfweg de eerste helft en echt warm worden we niet van deze wedstrijd tot op heden. Het belangrijkste nieuws is de blessure van Pollet.
25
Thiare nu met een kopbal, maar over de kooi van Bailly. De thuisploeg lijkt voorlopig baas.
31
Wyns zet zich door. Hij doet een dubbele een-twee met Ruytinx, die uiteindelijk over schiet.
34
Een corner van Charleroi gaat voorbij alles en iedereen. Nog tien minuten tot de rust.
35
Wat een misser van Saglik. Nu goed, hij stond sowieso buitenspel, maar dit is toch niet goed voor het vertrouwen.
42
We kabbelen echt verder richting rust. Af en toe breekt Charleroi eens uit, maar de wedstrijd blijft zeer steriel.
44
 Gele kaart voor Bjorn Ruytinx

45
 Rode kaart voor Stefan Gislason
Gislason krijgt op slag van rust een rode kaart voor een harde tik op Saglik.
45+2
Hoeveel extra tijd we nu krijgen is onduidelijk, want de voorbije minuten werd er niet gevoetbald.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:50
En we gaan rusten met een 0-0. De blessure van Pollet en de rode kaart van Gislason zijn de "hoogtepunten" van deze eerste helft.
46
On y va voor de tweede helft.
47

Penalty
Penalty voor Charleroi
Charleroi krijgt een strafschop. Thiaré slingert zich rond Bailly en gaat dan tegen de grond. Neeskens Kebano gaat zich achter de bal zetten.
48

Gemiste penalty
Neeskens Kebano mist penalty
Neeskens Kebano toch, Neeskens Kebano toch. Wat een mogelijkheid en pardoes op de paal.
52
Daf probeert wat op te zetten, maar de steekbal komt net niet bij Thiaré.
53
Een nieuw laagtepunt is bereikt: een Charleroispeler slaagt er niet in ... correct in te werpen.
60
Het begin van de tweede helft was bijzonder hoopgevend, maar ondertussen zakt de match terug in .
61
Marcq met een lage schuiver, meters naast.
64
Thiaré met een knal, mar Bailly redt met de borst.
65
François met dé kans op de 1-0, maar hij schiet hoog over en is boos op het veld.
69
Vervangen Mohamed Daf
Ingevallen Harlem Gnohere

72
 Rode kaart voor Jamal Thiaré
Ook Charleroi moet met 10 verder na een schop van Thiaré op Geraerts.
76
Vervangen Karel Geraerts
Ingevallen Kenneth Van Goethem

Van Goethem komt in de plaats van de geblesseerde Geraerts, die op een brancard wordt afgevoerd.
79
Marcq haalt nog eens uit, maar over de kooi van Bailly.
80
Vervangen Enes Saglik
Ingevallen Jessy Gálvez López

82
Ruytinx via een verdedigend been tegen de paal, maar hij krijgt geen corner.
84

Goal
Doelpunt van Harlem Gnohere (Onbekend Onbekend)
En het staat dan toch 1-0 voor de thuisploeg. Invaller Gnohere heeft maar binnen te tikken.