Reactie Charleroi en Pollet vallen uit de lucht: "Nooit contact gehad met Club Brugge"

Charleroi en Pollet vallen uit de lucht: "Nooit contact gehad met Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Pollet was the talk of the town in de 2-0 overwinning van Charleroi tegen OH Leuven. Hij viel snel mogelijk zwaar uit en zou op weg zijn naar Club Brugge. Maar de soep wordt in beide gevallen niet zo heet gegeten als ze geserveerd werd. "We hebben nooit contact gehad met Club Brugge."

Aernout Van Lindt in Charleroi

"Duidelijker kunnen we niet zijn. Zelfs toen we tegen Club Brugge speelden hebben we niet over Pollet gesproken. Kaya had toen een goede match gespeeld en het ging eerder over hem dan over Pollet."

"We hebben dan ook nooit, en ik ben duidelijk, nooit contact gehad met Club Brugge over Pollet. Er zijn andere clubs geïnteresseerd, maar we verkopen hem niet", klinkt het bij Charleroi.

"Voel me goed in Charleroi"

En de speler zelf? "Ik weet van niets", zei die. "Ik ben geflatteerd als het waar is, maar ik voel me goed in Charleroi. Het is waar dat de groep wat leeggehaald is, maar ik geloof nog in dit project."

Pollet viel snel uit in de wedstrijd, maar de schade lijkt mee te vallen. "Het was een klein contact met een invliegende Kostovski. Ik kon me niet beschermen en werd in de flank geraakt", doet de spits van Charleroi zijn relaas.

Maar de schade lijkt mee te vallen: "De dokter is zeer optimistisch over een snelle terugkeer van Pollet", gaf trainer Mazzu mee op de persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties