Reactie Matchwinnaar in de wolken: "Eindelijk nog eens gescoord, dat deed deugd"

Matchwinnaar in de wolken: "Eindelijk nog eens gescoord, dat deed deugd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Harlem Gnohere was het een match om nooit te vergeten, dat Charleroi - OH Leuven. Voor het eerst in bijzonder lange tijd wist de speler nog eens te scoren. De spits was ook meteen matchwinnaar, een extra bonus.

Aernout Van Lindt in Charleroi

“Ik heb nog niet veel kansen gekregen, dat klopt. Ik besef ook wel dat ik geen eerste keus ben”, aldus Gnohere na de wedstrijd. “Maar nu kreeg ik wel mijn kans. Ik denk wel dat ik geantwoord heb op het veld.”

En hoe: de aanvaller brak tien minuutjes voor tijd de ban voor Charleroi: “Het is echt bijzonder lang geleden dat ik nog eens scoorde, dus hier nu scoren geeft hoop.”

“Liefst van al blijven bij Charleroi”

Desondanks zit de aanvaller een beetje in een moeilijk parket bij Charleroi. “Ik moet werken om bij de 18 te raken en dan nog hopen op een kans. Misschien moeten we zoeken naar een oplossing of een uitleenbeurt, maar ik zou liefst van al blijven bij Charleroi. Hier is het voor mij allemaal begonnen.”

Ook coach Félice Mazzu was in de wolken voor zijn spits: “Ik ben blij voor hem. Hij heeft een goede mentaliteit en toont die ook altijd op training. Dat hij nu uitgerekend kan scoren is formidabel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties