Volg de match tussen Charleroi en Anderlecht live, samen met vele andere supporters.

Charleroi - Anderlecht: 0-0
2
Vanden Borre komt goed weg zonder gele kaart na een stevige tackle.
3
Vrije trap voor Anderlecht op een interessante plek, aan de zijkant van de grote rechthoek.
7
Mitrovic versiert een vrije trap op een geweldige plaats. Hij gaat richting doel en wordt gehaakt binnen het kleine maantje.
9
Tielemans neemt de vrije trap niet onaardig. Penneteau tikt de bal over de lat.
9
Leuk beeld hoe Mitrovic en Tielemans overlegden wie zou gaan trappen.
12
Anderlecht heeft een nieuwe corner beet. Paars-wit neemt heel duidelijk het initiatief in de beginfase.
14

Goal
Doelpunt van Clément Tainmont (Dieumerci Ndongala)
Najar verliest de bal domweg, Charleroi profiteert. Uiteindelijk is het Tainmont die het leer net onder Proto door in doel kan tikken.
17

Goal
Doelpunt van Aleksandar Mitrovic (Onbekend Onbekend)
Amper 2 minuten na de achterstand zet Mitrovic de bordjes alweer in evenwicht. Francois speelt de bal met de borst niet goed terug en Mitrovic is eerder op de bal dan Pennteau!
18
Wat een wedstrijdbegin! Twee doelpunten die vielen na een misser van de tegenstander.
18
Prima kans voor Praet! Hij kopt de voorzet van Najar nipt over.
22
Charleroi heeft nu een corner te pakken.
23
Kopbal Marcq op de paal!
Hola! Bijna stond het 2-1! Marcq kopt de hoekschop tegen paal. Anderlecht haalt opgelucht adem.
27
Anderlecht heeft het spel wel vrij goed onder controle, maar heeft ook last van de kort opzittende Carolo's.
28
Het tempo zakt nu toch wel een beetje.
35
Charleroi neemt het initiatief over. Anderlecht staat met al zijn volk op de eigen helft.
36
 Gele kaart voor Youri Tielemans

36
Een harde trap van Ndongala dwingt Proto tot een kattensprong. Hij duwt de bal weg onder de lat.
38
Kebano trapt naast. De meeste kansen zijn wel voor de thuisploeg nu.
43
Fauré duikt op tussen de twee centrale verdedigers van Anderlecht, maar kopt naast.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Anderlecht: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:49
Anderlecht heeft het zoals gewoonlijk niet makkelijk op Mambourg. Het kwam op achterstand via Tainmont, maar Mitrovic kon al snel gelijkmaken. Daarna waren de beste kansen voor de Zebra's.
46

Goal
Doelpunt van Cédric Fauré (Neeskens Kebano)

51
De eerste helft herhaalt zich. Paars-wit mag opnieuw aan de bak.
52
Hasi stuurt Kawaya en Cyriac alvast naar de opwarming.
56
Charleroi laat op de counter de 3-1 liggen. Fauré verliest het overzicht om Anderlecht helemaal dood te doen.
58
Vervangen Sacha Kljestan
Ingevallen Gohi Bi Cyriac

58
Hasi gaat een eerste keer wisselen. Hij haalt Kljestan eruit voor Cyriac en brengt zo een extra aanvaller.
62

Goal
Doelpunt van Cédric Fauré (Onbekend Onbekend)

62
Charleroi benut eindelijk zijn uitstekende counters. Fauré vloert in twee tijden Proto.
64
Anderlecht weet van geen hout pijlen te maken na rust. Nieuw defensief geblunder levert voor de Zebra's een vrije trap op aan de rand van de zestien. Kebano krult het leer een meter over.
67
 Gele kaart voor Frank Opoku Acheampong

68
Vervangen Anthony Vanden Borre
Ingevallen Andy Kawaya

70
De aanvallende inbreng bij Anderlecht heeft nog geen vruchten afgeworpen. De Brusselaars stevenen af op de tweede seizoensnederlaag.
70
 Gele kaart voor CĂ©dric FaurĂ©

71
Vervangen Dieumerci Ndongala
Ingevallen Clinton Mata

75
Anderlecht speelt een bijzonder ondermaatse tweede helft. De leider voetbalt nauwelijks een kans bij elkaar.