Volg de match tussen Sporting Lokeren en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Om 20u gaat Sporting Lokeren op zoek naar zijn eerste zege van het seizoen. Bob Peeters opteert diep in de spits voor Ghadir, Patosi speelt op de 10. KV Mechelen hoopt na vorige week te bevestigen, al zit Veselinovic wel op de bank.
De bal rolt hier op Daknam. Wie trekt er aan het langste eind? We weten het over iets meer dan anderhalf uur!
4

offsite
Lokeren piept een eerste keer!
Ghadir steekt de neus aan het venster met een flauw schotje, maar de aanvaller stond buitenspel.
6
Patosi trapt op de paal!
En daar is Lokeren opnieuw. Patosi snijdt de grote rechthoek binnen en komt nog tot een schot... tegen de paal! Ghadir kan in de herneming niets aanvangen met de bal.
8
Het is voorlopig Lokeren dat de wedstrijd in handen heeft. Nu een corner voor de thuisploeg.
9
En opnieuw Lokeren! Patosi haalt hard uit van buiten de zestien, Gillet bokst de bal weg!
11
Nu een schotje van Enoh, maar Gillet kan het leer opnieuw weg duwen.
11
Ghadir wil graag een strafschop, maar daar gaat de scheids niet op in.
17
Het tempo is de laatste minuten net iets lager dan tijdens de eerste tien minuten. KV Mechelen komt langzaam in de match, maar dat zonder kansen.
18
Lange bal richting Hanni, maar die komt niet bij de bal. Copa plukt de bal.
21
De slecht dieptepass van De Petter illustreert de Mechelse onmacht in de aanvangsfase. Veel te hard en totaal niet op maat.
27
Daar is Mechelen eindelijk: Verdier kopt centimeters naast!
Eindelijk komt Mechelen eens dreigen. Verdier kopt een prima voorzet maar net naast de kooi van Copa!
29
 Gele kaart voor Joachim Van Damme

32

34
Lokeren nu even met veel balbezit. Ngolok kraakt zijn schot, maar bijna worden zijn mee opgerukte ploegmaats nog gevaarlijk in de zestien. Bij Mechelen kunnen ze de bal echter net op tijd wegwerken.
36
Prima diepsteekbal van Ngolok, maar Enoh komt een schoenmaat te kort om de bal mee te nemen en op Gillet af te gaan. Hier zat écht iets in voor de Waaslanders.
39
Hanni zet de bal voor naar De Petter, die het van net buiten het halve maantje probeert met een volley. De bal dwarrelt naast doel over de achterlijn.
40

Penalty
Penalty voor Sporting Lokeren
Volkov werkt Ghadir tegen de grond en de bal gaat op de stip! Klimt Lokeren op voorsprong?
41

Gemiste penalty
Mijat Maric mist penalty
Maric trapt recht door het midden, maar Gillet blijft staan en duwt de bal weg.
41

Goal
Doelpunt van Mijat Maric (Onbekend Onbekend)
De bal komt opnieuw voor de voeten van Maric, die het leer dan keurig in de rechterhoek tegen de netten legt. 1-0 voor de thuisploeg en dat mag verdiend genoemd worden.
43
De Witte neemt een afvallende bal in één tijd op de slof, maar de verdediger kraakt zijn schot.
45+1
 Gele kaart voor Nicolas Verdier

Scheidsrechter
Rust
Sporting Lokeren - KV Mechelen: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is onderweg. Krijgen we een ander KV Mechelen te zien?
48
Copa is blijven liggen na een contact. En zo moet Davino Verhulst zich even gaan opwarmen.
50
Na enkele minuutjes verzorging kan de doelman toch verder. Het was de knie van Verdier tegen het hoofd van Copa die voor de problemen zorgde.
53
Het schot van Verdier wordt afgeblokt en zo volgt er een corner voor Mechelen.
53
Mechelen is duidelijk veel gretiger uit de kleedkamer gekomen. Lokeren wordt achteruit geduwd.
54
Ghadir brengt de bal laag voor, De Witte kan net op tijd ontzetten. Nu een corner voor Lokeren.
57
Vervangen Joachim Van Damme
Ingevallen Dalibor Veselinovic

57
De Witte zet zijn hoofd tegen de bal bij een vrije trap, maar mikt het leer recht op Copa.
60
Opnieuw een corner voor Mechelen, met Kosanovic achter de bal.
60
Nu kan invaller Veselinovic koppen... Net naast!
64
Mechelen is stilaan écht wakker: Lokeren krijgt het moeilijk
Mechelen is duidelijk de betere ploeg na rust. De bezoekers dreigen nu via Naessens, die de bal even aanraakt en bijna een mooie goal maakt. Maar het leer gaat voorlangs.