Lokeren geeft Abdurahimi nieuwe kans: "Hij gaat niet weg"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Lokeren geeft Abdurahimi nieuwe kans: "Hij gaat niet weg"
Foto: © Photonews

Het leek einde verhaal bij Sporting Lokeren voor Besart Abdurahimi, maar uiteindelijk lijkt de snelle flankspeler nu toch op Daknam te blijven. Een plotse ommekeer in het verhaal, waar voorzitter Roger Lambrecht voor iets tussen zit?

Door Timothy Collard

Aan het begin van het seizoen leek het er nochtans op dat Abdurahimi zou vertrekken bij de Waaslanders. KV Mechelen toonde interesse en ook de speler zelf voelde wel wat voor een overstap naar de Kakkers.

Uiteindelijk kwam er van een transfer niets in huis, maar kreeg Abdurahimi ook geen kansen meer bij Lokeren. Door een zwakke voorbereiding zag Bob Peeters het blijkbaar niet meer zitten in de Macedoniër, die tevens vaak verweten wordt dat hij iets te egoïstisch is tijdens wedstrijden.

"Hij gaat niet vertrekken"

Maar nu, uitgerekend tegen Mechelen, is Abdurahimi opnieuw van de partij. Tot groot jolijt van de fans, want zij zien hem graag aan het werk. Ook voorzitter Roger Lambrecht wilde de aanvaller opnieuw op het wedstrijdblad zien, en dat is wellicht de voornaamste reden waarom Abdurahimi een nieuwe kans krijgt.

Een transfer lijkt hoe dan ook niet meer aan de orde, zo werd ons van binnen de club bevestigd. “Hij zit in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen KV Mechelen. Volgens mij zegt dat geneoeg. Hij gaat niet vertrekken”, aldus technisch directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties