Reactie Jankovic zet spelers KV Mechelen op scherp: "Het ontbreekt ons aan bescheidenheid"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Jankovic zet spelers KV Mechelen op scherp: "Het ontbreekt ons aan bescheidenheid"
Foto: © photonews

KV Mechelen ging zaterdagavond onderuit bij Sporting Lokeren. Het is reeds de derde nederlaag in amper vier competitiewedstrijden tijd en dat zit Aleksandar Jankovic hoog. "We moeten harder werken", aldus de coach van geel-rood.

“Lokeren heeft terecht van ons gewonnen”, gaf Jankovic eerlijk toe na de verliespartij op Daknam. “Het was echt een slechte match van ons. Na de rust schakelden we over naar een systeem met vier verdedigers, maar dan nog was het spel niet goed genoeg. Vooral in aanvallend opzicht was het te weinig.”

"Het vorige seizoen behoort tot het verleden"

En dat na een seizoen waarin KV Mechelen meer dan eens pluimen op de hoed kreeg voor het prima spel dat het week na week op de grasmat legde. “Maar we moeten beseffen dat het vorige seizoen tot het verleden behoort”, is de Servische coach scherp voor zijn spelers.

“Vorig jaar deden we het goed omdat we bescheiden waren. Dit jaar ontbreekt het ons aan bescheidenheid. Ook na een goed seizoen moet je opnieuw vanaf nul beginnen en hard werken. Ik ken het probleem en ik zal dat ook bespreken in de kleedkamer”, besloot Jankovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties