Volg de match tussen Moeskroen en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Vreugde bij De fauw & co na de snelle 0-1!
Moeskroen - Zulte Waregem

Wie pakt de punten in Moeskroen?
17:17
Nog 45 minuten tot de start van de match. De bezoekers komen ook met meer dan 600 fans naar Moeskroen afgezakt.
1
Moeskroen-Zulte Waregem: 0-0
1
We zijn er aan begonnen op Le Canonnier.
2

Goal
Doelpunt van Davy De fauw (Onur Kaya)
De voorzet vanop rechts van Kaya, De fauw kan centraal helemaal vrij intrappen. Droomstart voor de bezoekers, de fans gaan meteen loco!
5
Het antwoord van Moeskroen was een snedige actie van Awoniyi en een schotje van Govea naast.
8
Dot van een kans voor Olayinka, plots alleen voor doel. Hij trapt net naast!
11
Daar is Zulte Waregem opnieuw, maar de voorzet van Kaya is iets te hoog. De Sart kopt nog terug, De Mets trapt over!
12
Nu Coopman net niet tot bij De Sart. Aan de overkant Bolingi buitenspel, maar hij wordt verrassend niet afgefloten. Bossut kan makkelijk pakken.
15
De fans van Zulte Waregem kirren van plezier. Hun team speelt een goed eerste kwartier.
18

20
 Gele kaart voor Omar Govea

21
Serieuze fout op Kaya, eerste prent van de match!
24
Plots dan toch een heet standje voor de kooi van Bossut, maar uiteindelijk kan niemand afdrukken én wordt er gefloten voor buitenspel.
28
Een vreemde vrije trap van Govea, niemand komt eraan en zo moet Bossut voor een parade zorgen.
31
Nu gaat ook De Mets op de bon voor het afbreken van een beloftevolle aanval.
34
Scherpe voorzet Olayinka, Leya Iseka kan net niet goed bij de bal aan de eerste paal.
34
Vervangen Lomalisa Mutambala
Ingevallen Dorin Rotariu

34
Bij Moeskroen een noodgedwongen vervanging? Lomalisa gaat er nu al af.
36

Goal
Doelpunt van Selim Amallah (Jonathan Bolingi)
Uit het niets plots de 1-1! Alles te herdoen!
37
 Gele kaart voor Teddy Mezague

38
Mezague gaat op de bon voor handspel, Zulte Waregem krijgt een vrije trap in het halve maantje. Dit kan gevaarlijk worden!
38
Kaya op de lat!
Kaya viseert de lat, in de herneming is Butez bij de pinken! Leuke match voorlopig, zoveel is duidelijk.
40
Volgende kans alweer voor Essevee, maar Leya Iseka trapt van dichtbij meters naast.
43
En zo kabbelen we stilaan richting de rust. Wie komt nog met iets?
45
We krijgen er nog twee minuutjes bij in deze eerste helft.
45+1
 Gele kaart voor Peter Oladeji Olayinka
Olayinka krijgt nog geel voor een schwalbe

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Zulte Waregem: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

47
Een tweede wissel bij de rust overigens voor Moeskroen. Godeau is erin gekomen tegen zijn ex-club.
50
Ook in de tweede helft gaat het spel goed op en neer. Wie breekt als eerste de ban?
53
Butez moet een paar keer redden op corners en voorzetten. Essevee komt er iets beter uit stilaan.
54
Nu kopt Heylen naast! We krijgen nog een leuke tweede helft, zoveel is duidelijk.
58
 Gele kaart voor Jonathan Bolingi
Nu krijgt ook Bolingi geel voor een schwalbe. Het publiek reageert uitzinnig!
60
Uurtje ver, wie breekt de ban? Het blijft over en weer gaan.
61
De Sart trapt, Butez pakt makkelijk.
64
Butez komt er goed uit en voorkomt zo een doelpunt!
67
Halfweg de tweede helft is de match goed in evenwicht. Het blijft wachten op een matchwinner.
70
Bolingi haalt uit, Baudry kan nog blokken!
70
Daar is dan toch de 2-1! Bolingi kopt het hoogst en de bal botst over Bossut.
71

Goal
Doelpunt van Jonathan Bolingi (Dorin Rotariu)

73
Dury zet alles op alles. Een middenvelder eruit, Saponjic er voorin bij.

Essevee nog een kwartier met tien!
Coopman komt te laat en trapt dan iemand aan, meteen goed voor zijn tweede geel.
78
 Gele kaart voor Onur Kaya

80
Vervangen Onur Kaya
Ingevallen Nill De Pauw

80
Nog een dikke tien minuten hebben die van Zulte Waregem om hier nog iets te rapen.
82
Awoniyi laat de 3-1 liggen. Bijna was het over en sluiten, maar zijn inzet sterft op de lat. Goede voorzet alweer vanop rechts!
83
De bezoekende fans zetten de boel eventje in de fik. Het spel gaat verder.
85
Vrije trap Hamalainen, voorbij alles en iedereen. Butez plukt.
88
Zulte Waregem probeert het wel, maar het mangelt aan een echte intentie richting doel.
89
Aan de overkant test Awoniyi nog eens de vuisten van Bossut. Corner!
90+1
Enkel de extra tijd nog. Het is nu pompen aan beide kanten!
90+1
Nog een wissel bij de Henegouwers.
90+2
Vervangen Omar Govea
Ingevallen Benjamin Van Durmen

90+4
De thuisploeg laat nog twee keer een kans op de 3-1 liggen. Bijna einde wedstrijd, zoveel is duidelijk.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
19:52
Boeken toe, Moeskroen klimt in de stand naar plek 7, Zulte Waregem blijft achter met een nieuwe nederlaag.