Dury beseft het: "Met zo'n cijfers kan je al twee keer ontslagen zijn"

Dury beseft het: "Met zo'n cijfers kan je al twee keer ontslagen zijn"
Foto: © photonews

De fans van Zulte Waregem toonden zich de voorbije weken erg geduldig en erg positief, maar na de manier waarop ook in Moeskroen werd verloren eisten ze uitleg van de spelers. Sammy Bossut en Nill De Pauw gingen uitleg verschaffen, maar de fans waren boos. "Ik kan ze begrijpen", aldus Francky Dury.

"In de tweede helft had Moeskroen drive naar voor en ze maakten het verschil met power en duelkracht. Als coach ben je ongelukkig als je opnieuw verliest, ik denk als speler ook", opende Francky Dury zijn persbabbel.

We lopen niet over van vertrouwen

"Maar ik kan de supporters dus wel begrijpen als ze uitleg vragen, ik vind dat we iets meer mogen geven. Met 4 op 33 lopen we niet over van vertrouwen, maar na de vroege voorsprong hier in Moeskroen snap ik de ontgoocheling wel."

Die 4 op 33 is dus ondertussen 4 op 36 geworden. "Ik geef me niet zo snel gewonnen, maar ik besef het ook: met zo'n cijfers ben je bij andere ploegen misschien al twee keer ontslagen. Ik ben een winnaar, dus dit houdt mij ook bezig - ook al zit ik misschien in een andere situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties