Reactie Als je in de hoek zit waar de klappen vallen? Twee sterkhouders Essevee er al zeker niet bij tegen Charleroi: "En zij spelen mee voor de titel"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Moeskroen
| 6 reacties
Als je in de hoek zit waar de klappen vallen? Twee sterkhouders Essevee er al zeker niet bij tegen Charleroi: "En zij spelen mee voor de titel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem pakte 4 op 36 de voorbije twaalf wedstrijden en heeft nog één belangrijke opdracht voor het zich kan focussen op de winterstop, winterstage en beter doen in 2018. Tegen Charleroi heeft het wel nog eens extra tegenslag nog voor de match begint.

Sander Coopman werd namelijk uitgesloten met twee keer geel en zal er dus tegen Charleroi niet bij zijn. En ook Onur Kaya moet iets vroeger de winterstop in: "Ja, ik pakte mijn vijfde geel en mag dus niet spelen tegen Charleroi", sakkerde die.

De frustraties waren er bij Essevee, zeker bij een aantal gele kaarten. Als je in de hoek zit waar de klappen vallen, dan lijkt ook alles tegen te zitten. Voor Derijck en Jensen komt de laatste match van het jaar meer dan waarschijnlijk ook nog te vroeg, dus is de spoeling dun.

Bala & Cordaro?

Zeker omdat ook De Mets weer wat last had na de wedstrijd aan de knie, al leek een en ander toch nog mee te vallen. "Neen, het waren geen leuke zes maanden. Voor mij niet en voor het team niet, laat ons hopen dat 2018 voor iedereen wat beter is."

Alessandro Cordaro en Aliko Bala mogen hopen op een basisplaats tegen Charleroi, in wat zeker geen makkelijke wedstrijd wordt. "Zij spelen mee voor de titel, wij bengelen onderaan met maar een paar teams meer achter ons. Neen, dat wordt niet makkelijk. Laat die winterstop, versterkingen en winterstage maar komen, het is nodig", aldus nog Kaya.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties