Datum: 04/02/2018 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Jan Breydel
Doet Charleroi Club nog meer twijfelen?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Club Brugge - Charleroi

Doet Charleroi Club nog meer twijfelen?

Club Brugge staat voor een zware opdracht in eigen huis tegen Charleroi. De leider liep blauwtjes op bij AA Gent en Standard en moet tegen de tweede uit de stand de puntjes op de 'i' zetten.

Club slikte vooral enorm veel doelpunten in de laatste wedstrijden. Gabulov moest zich maar liefst tien keer omdraaien in de laatste tien wedstrijden. Enorm veel voor de fiere leider in de Jupiler Pro League.

Bovendien zat Club krap in de defensie, zeker nu Saulo Decarli voor lange tijd uitgeschakeld is. Nieuwkomer Mitrovic maakte wel al indruk door in Luik het doelpunt van de hoop te maken.

Charleroi is aan een wisselvallige maand januari bezig. De Carolo's verloren met zware 5-1-cijfers in Brugge voor de Beker van België en daarna verloren Mazzu en co. ook van Eupen, toen nog de hekkensluiter.

Ook tegen Antwerp kwam het thuis niet verder dan een gelijkspel. Benieuwd of Charleroi de vorm van de heenronde kan terugvinden. Het zal nodig zijn om iets te halen in Brugge.

Bij Unibet is Club Brugge de favoriet. Wil je de match nog spannender beleven? Via deze link krijg je alvast een bonus tot 80 euro!

Meer nieuws