Volg de match tussen STVV en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Vreugde bij de bezoekers na de 0-1!

De fase waarvoor de 0-2 werd afgefloten dankzij de VAR.

Bij STVV komen De Norre en Ceballos terug in de basis, bij Essevee geen wijzigingen na de zege tegen Standard.
19:59
Een minuut stilte voor onder meer een rallyrijder die ook lange tijd fan was van STVV.
1
Sint-Truiden-Zulte Waregem: 0-0
1
We zijn eraan begonnen op Stayen. Wat krijgen we?
3
Bongonda haalt er snel in de match een corner uit. Krijgen we meteen gevaar?
3
Harbaoui met de kopbal, maar Kenny Steppe - ex-Essevee - pakt goed.
6
De thuisploeg is eerder afwachtend en slordig begonnen. De bezoekers zetten goed druk en recupereren veel ballen.
7

8
Bongonda alles en iedereen voorbij ... dat is toch een strafschop?
Theo Bongonda dribbelt alles en iedereen en wordt dan gestopt door De Norre. De ref gaat er niet op in, ook de VAR komt niet tussen.
11
De bezoekers zijn baas in de eerste tien minuten, STVV komt er nauwelijks uit.
13
Sylla ruikt zijn kans, maar de bal zoeft hoog over!
15
Kamada en Boli nu met wat steriele dreiging. Uiteindelijk komt er wel een vrije trap van vanop een mooie plek. Ceballos lijkt voor een optie in twee tijden te kiezen.
18
Balverlies van Harbaoui, meteen dreiging via Boli en daarna Botaka, maar een bal tussen de palen krijgen we niet.
20
Nu wél een schot tussen de palen, maar Boli kan er te weinig kracht achter steken om Bossut écht te bedreigen.
22
De thuisploeg herstelt het evenwicht. Het speelt de bezoekers even uit positie, het schot van Endo gaat wel een metertje naast.
25

Goal
Harbaoui scoort ... afgekeurd!
Goede voorzet van Tardieu richting Harbaoui, die knap binnen trapt. De fase werd echter afgevlagd en afgevloten voor buitenspel.
27
Aan de overkant een schotje van Ceballos, maar dat lijkt nergens op.
29

Goal
Doelpunt van Theo Bongonda (Nill De Pauw)
Zulte Waregem staat dan toch op voorsprong. Harbaoui bedient De Pauw, die slim wacht tot Bongonda doorloopt. Voor hem een koud kunstje om af te werken.
32
Het antwoord van STVV is een lage schuiver van Botaka, net naast de kooi van Bossut.
35
De thuisploeg moet komen en probeert het ook, maar het is te slordig om echt voor gevaar te zorgen vooralsnog.
38
Vrije trap voor Zulte Waregem, in de muur. Het blijft balverlies regenen voor STVV.
39
Bongonda met een dribbel, via een thuisbeen in corner. Sylla lag ondertussen even geveld na een fout in het begin van die actie.
39
 Gele kaart voor Samuel Asamoah

42
Zulte Waregem puurt er nog eens een corner uit, maar doet er weinig mee. Het is in de balrecuperatie wel oppermachtig.
44
0-2? Misschien toch niet, want Boterberg gaat naar de VAR
Niet te geloven, de 0-2 gaat misschien niet door ... Boterberg gaat naar de VAR kijken.
44

Goal
0-2 gaat niet door!
Sylla zet zich enorm goed door op de rechterflank en lepelt dan de 0-2 op een presenteerblaadje bij Harbaoui. Die heeft wat meeval bij het afdrukken, maar krijgt uiteindelijk dankzij de VAR een fout en een gele kaart tegen.
45
 Gele kaart voor Hamdi Harbaoui

45+1
We krijgen er twee minuten extra bij. De fans van Zulte Waregem uiten het ongenoegen: "Rodania, Rodania!"

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - Zulte Waregem: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:49
Rusten met 0-1. Dat had meer kunnen en moeten zijn voor Zulte Waregem, maar onder meer de VAR strooide roet in het eten.
46
Vervangen Wataru Endo
Ingevallen Alexis De Sart

46
De bal rolt opnieuw op Stayen.
47
De thuisploeg heeft gewisseld en trekt ook meteen ten strijde, Bossut pakt een schot uit de tweede lijn.
48
Reuzenkans Boli!
Meteen een reuzenkans voor Boli, maar hij mikt de opgelegde kans naast de kooi van Bossut. STVV is furieus uit de kleedkamers gekomen.
50
De Norre nu in het straatje. Bossut zit er goed tussen.
52
En ook Kamada duikt eens op voor Bossut. Het is een heel ander verhaal na de pauze dan voor de rust voorlopig.
54
Het blijft eenrichtingsvoetbal in de tweede helft. Baudry en Heylen moet een nieuwe hoekschop toestaan.
57
Op een omschakelingsmomentje bijna Bongonda en Harbaoui, maar ze kunnen het niet afmaken.
58

61

Goal
Doelpunt van Daichi Kamada (Onbekend Onbekend)
Zulte Waregem denkt dat het buitenspel is, maar Kamada kan vlotjes over Bossut in doel stiften. Alles te herdoen!
64
Wat krijgen we nog? Het tempo zakt wat in.
68
Halfweg de tweede helft, de 1-1 brengt de ploegen in een patstelling. STVV drukt wel lichtjes door.
70
Brys gaat dan maar aan het wisselen. Acolatse komt er ook in.
70
Vervangen Yohan Boli
Ingevallen Elton Acolatse

71
En ook Francky Dury lijkt te willen wisselen, want er is bedrijvigheid langs de lijn. Faik?
73
Schot van Kamada, maar in het blok bij De fauw. De thuisploeg heeft de match stevig in handen.
73
De Pauw wordt eraf gehaald, Faik komt hem vervangen.