Volg de match tussen Eupen en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Kan Waasland-Beveren iets rapen am Kehrweg? Custovic stuurt alvast een vijfmansdefensie de wei in.
Eupen-Waasland-Beveren: 0-0
1
De bal rolt Am Kehrweg. Wat brengt deze match voor de staartploeg?
2
Meteen een vrije trap voor Eupen. Garcia achter de bal, alles en iedereen voorbij en Roef kan plukken.
5
Bitter weinig volk in een bitter koud stadion, met voorlopig bitter weinig voetbal op het veld. Wordt het een lange zondagavond?
8
Boljevic met een schotje, maar dat mist alle richting.
10
Toyokawa vroeg om een strafschop na een vederlicht contactje, maar kreeg die niet.
13
Het evenwicht is stilaan hersteld, maar kansen hebben we nog niet gezien.
17
Gnaka laat zich eens gelden met een voorzet, maar dat is opnieuw geen enkel probleem voor Roef.
20
De lamlendigheid gaat vooralsnog verder. Een vrije trap van Garcia levert geen echt gevaar op. Wanneer komt er eens een échte kans?
23
Nog geen bal gezien in 23 minuten ...
Nog eens een vrije trap voor de thuisploeg, maar Toyokawa kopt over. We zijn al halfweg de eerste helft.
27
Het gevaar komt voorlopig enkel van stilstaande fases, maar zelfs daarop is het eigenlijk allemaal wat te weinig om Roef en Van Crombrugge echt in gevaar te brengen.
30
Halfuur ver, we zagen nog bitter weinig. Wie breekt de ban?
32

Goal
Doelpunt van Yuta Toyokawa (Mamadou Fall)
Fall goed in het straatje aan de rechterkant, de voorzet is afgemeten en Toyokawa kopt binnen. Eupen op voorsprong!
35
Waasland-Beveren zal nu iets moeten gaan verzinnen, maar het is tot op heden echt huilen met de pet op.
38
We kabbelen stilaan richting rust. Wat krijgen we nog?
41
Raffidine Abdullah heeft last van de knie en zal moeten worden gewisseld.
42
Vervangen Rafidine Abdullah
Ingevallen Louis Verstraete

44
Blondelle met de kopbal op een corner, maar net naast!
45
We krijgen er nog twee minuten bij!
45+1
Rusten met 1-0!
En zo gaan we rusten met 1-0 voor de thuisploeg. De 1-0 viel wat uit de lucht, maar Waasland-Beveren is voorlopig bijzonder onmondig en zal uit een ander vaatje moeten tappen na de koffie.

Scheidsrechter
Rust
Eupen - Waasland-Beveren: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Krijgen we beterschap na de rust?
49
Nog eens een vrije trap van Garcia, maar het levert bitter weinig op voor de Oostkantonners.

52
Eupen is voorlopig ook na de koffie baas. Waasland-Beveren doet echt bijzonder weinig.
55
 Gele kaart voor Francesc Xavier Molina Arias

56
Eupen is nog steeds baas, maar Garcia tikt de bal te hard diep op Ocansey en weg kans.
58
Vervangen Jur Schrijvers
Ingevallen Apostolos Vellios

59

60
Uur ver, weinig beterschap vooralsnog merkbaar.
63
Alweer een Eupenaar geveld, ondertussen zijn er ook al flink wat kaarten uitgedeeld en wissels geweest.
67
Vervangen Mamadou Fall
Ingevallen Nils Schouterden

67
Stilaan begint Waasland-Beveren zich toch ook wat te roeren op counters. Boljevic heeft het gevaar wel telkens om zeep geholpen.
68
 Gele kaart voor Yuta Toyokawa

70
Kan Beveren nog iets verzinnen?
De tijd begint stilaan te dringen voor Custovic en zijn spelers. Krijgen we nog iets in deze tweede helft?
73
Aan de ene kant Vellios met een zwakke trap richting Van Crombrugge, aan de overkant verslikt Lazare zich in zijn dribbel.
75
Bijna Bushiri gevaarlijk op een corner, maar hij kan onvoldoende kracht steken achter zijn kopbal.
76
 Gele kaart voor Apostolos Vellios

78
Vervangen Djihad Bizimana
Ingevallen Denzel Jubitana

78
Eupen heeft alles vooralsnog onder controle. De ruimtes worden steeds groter, maar er is niemand die er van weet te profiteren vooralsnog.
79
Vervangen Yuta Toyokawa
Ingevallen David Pollet

81
Waasland-Beveren moet nu toch stilaan wat gaan verzinnen wil het nog punten meekapen!
83
Vervangen Jean Thierry Lazare Amani
Ingevallen Jordan Loties

85
Gnaka met dé kans der kansen, maar hij trapt plomverloren naast!
87
Trap van Ocansey, Roef pakt!
89
 Gele kaart voor Valtteri Moren

90
We naderen het einde, Eupen is op weg naar een knappe driepunter.
90+1
De ingevallen Schouterden laat zich nog eens zien, Roef werkt in corner. We krijgen er overigens drie minuten bij.
90+3
Nog een laatste corner voor de bezoekers. Valt er nog iets uit de lucht? Zelfs Roef komt mee!

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:52
Einde voor Waasland-Beveren. Het werd opnieuw niks voor de bezoekers, Eupen hield al bij al makkelijk stand.