Volg de match tussen Moeskroen en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

Moeskroen-KV Oostende: 0-0
1
Moeskroen heeft de laatste wedstrijd van speeldag 22 op gang getrapt.
1
Dutoit komt erg ver uit en kan de bel met een hoog en gestrekt been wegwerken. Een beetje onorthodox van de doelman, maar D'Hondt laat begaan.
2
Een eerste corner voor de thuisploeg levert geen gevaar op.
4
Canesin lanceert een tegenaanval maar loopt zich vast. Er waren nochtans opties op links én rechts.
5
Boya krijgt verzorging toegediend. Hij heeft last aan de enkel en moet even naar de kant. KVO geeft de bal sportief terug.
7
Leye wordt voor een tweede keer in evenveel minuten afgevlagd voor buitenspel. Hij lijkt nog niet goed wakker.
8
Benson heeft zeeën van ruimte op de linkerflank en ziet rechtsback Vojvdoda moederziel alleen staan. Die mikt zijn halve volley in het zijnet.
9

Goal
Doelpunt van Tom De Sutter (Indy Boonen)

10
Meteen raak voor De Sutter
De eerste kans van Tom De Sutter voor de Kustploeg is meteen raak. Hij ramt een lage voorzet van Boonen in het dak van het doel. Mooie aanval ook van de bezoekers.
11
Boya verlengt een strakke corner van Benson maar er is niemand gevolgd aan de tweede paal.
12
Benson gaat buitenom bij Faes en kruist zijn schot iets te ver.
13

Goal
Doelpunt van Manuel Benson (Marko Bakić)

13
Benson maakt al meteen gelijk
De buitenspelval gaat veel te laat dicht bij Oostende en Benson kan zo alleen op Dutoit af. De flankspeler faalt niet en legt de gelijkmaker tegen de touwen.
16
Knie tegen knie bij Boya en Canesin. Beide spelers moeten even bekomen.
17
Interessante plek voor KVO om een vrijschop te gaan nemen. Vandendriessche en Boonen zetten zich achter de bal. Het wordt die eerste, maar Butez komt goed plukken.
19
Bakic zoekt het hoofd van Dussenne, maar er zit nog net een verdediger van Oostende tussen.
21
Boya probeert het van heel ver. Die telt zelfs niet mee voor de statistieken.
22
De Sutter en Boonen proberen door het centrum te combineren, Godeau zit er goed tussen.
23
De Bock gaat als eerste op de bon. Hij wordt in de wind gezet door Amallah en trekt hem onderuit. Vrijschop op een gevaarlijke positie.
23
 Gele kaart voor Laurens De Bock

24
Boonen met een prachtige schijnbeweging à la Zidane, de tegenaanval leidt uiteindelijk tot niets.
26
Boya worstelt zich tot aan de vijandige achterlijn en zoekt Leye. Die kan niet besluiten vanuit een erg scherpe hoek.
27
Boonen kapt en draait rond de 16 van Moeskroen maar hij schiet ver naast en over.
29
Boya opnieuw van erg ver, maar nu wel gevaarlijk. Zijn poging draait iets te snel weg van het doel en gaat een half metertje naast.
31
De wedstrijd ligt echt geen seconde stil. De thuisploeg is iets dreigender, maar kan dat niet omzetten in een voorsprong.
33
Derde keer goeie keer, moet Boya denken. Toch niet. Zijn afstandsschot hobbelt naast.
34
Leye verkwanselt een reuzekans. De schitterende indraaiende voorzet van Benson ging binnen het kader, maar de Senegalese spits raakt het leer compleet verkeerd.
36
Moeskroen op zoek naar de 2-1
De beste kansen komen van de thuisploeg. Leye miste net nog een torenhoge kopkans.
37
Boya gaat opnieuw tegen de aardkorst. Faes raakte hem met de noppen van zijn zwaaibeen. Ook Benson krijgt verzorging op het veld en de spray wordt rijkelijk aangebracht.
40
Vojvoda zwiert de bal voor doel en Leye kan zijn kopbal niet voldoende richting meegeven. Doeltrap voor Dutoit.
43
Bataille zoekt de combinatie met Canesin, maar net voordat die laatste kan aanleggen is er een verdediger van Moeskroen die het brandje blust.
44
De tegenaanvallen van de bezoekers zijn te onnauwkeurig om gevaar te stichten. Nu speelt Faes weer in bij de tegenpartij.
45+1
Er worden twee minuten bijgeteld.
45+1
Benson dwingt nog maar eens een corner af, Gulan vindt geen roodhemd.
45+2
De Sutter schiet op slag van rust veel te centraal in. Op de counter moet Dutoit een schicht van Benson onder zijn lat wegranselen.
45+3
Dussenne mist nog na de hoekschop en dat was het laatste wapenfeit van de eerste helft. Vooral de kustboys zullen blij zijn met het rustsignaal. Moeskroen voerde de druk op na de 1-1, maar de afwerking was niet zuiver genoeg.

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - KV Oostende: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Boya geeft een eerste vrije trap weg in de tweede helft. Tom De Sutter was het slachtoffer.
50
Vojvoda met een vrijschop voor doel, bij Oostende verdedigen ze goed.
52
Tom De Sutter staat een voetje buitenspel, anders had hij een ploegmaat in stelling kunnen brengen.
54
Evenwicht hersteld
Het lijkt erop dat Gert Verheyen goed heeft bijgestuurd tijdens de rust. Moeskroen is niet zo dreigend in de tweede helft, al zijn we nog maar tien minuten ver in de tweede periode.
54
 Gele kaart voor Frank Boya

56
De Sutter loopt wat te manken rond de middencirkel. Einde wedstrijd voor de nieuwkomer bij KVO?
60
D'hondt lijkt Boya een tweede gele kaart te gaan geven, maar hij geeft ze aan Dussenne na een overtreding op Canesin. Ondertussen in Awoniyi zich aan het warmlopen.
60
 Gele kaart voor Noë Dussenne

63
Butez moet plat gaan na een lage schuiver van Boonen net buiten de grote rechthoek. Geen probleem voor de goalie van les Hurlus.
63
Boya wordt naar de kant gehaald voor Awoniyi. Kan hij net zoals de Sutter al na een tiental minuten raak schieten voor zijn 'nieuwe' wergever?
64
Vervangen Frank Boya
Ingevallen Taiwo Micheal Awoniyi

67
De tweede periode is een stuk minder aangenaam om volgen dan de eerste. Beide teams hebben nog een kwart wedstrijd om meer dan één punt te rapen uit deze confrontatie.
68

Goal
Doelpunt van Taiwo Micheal Awoniyi (Manuel Benson)

68
Awoniyi doet het voor de thuisploeg
Jawel, ook Awoniyi kan al na enkele minuten scoren in zijn nieuwe kleuren. Benson loodst hem door de verdediging en hij werkt koeltjes af. Hij schuift de bal onder Dutoit tegen de touwen.
72
Verheyen gaat een aanvallende wissel doorvoeren. Hij brengt Sakala erin, Canesin mag gaan rusten.
73
Sakala dwingt Dussenne al meteen om een hoekschop toe te staan.
73
Vervangen Fernando Matos Canesin
Ingevallen Junior Fashion Sakala

75
Vandendriessche zet voor naar De Sutter maar diens kopbal valt iets te laat en gaat een metertje over de kooi van Butez.
78
Benson haalt er nog eens een corner uit. De seconden tikken nu weg in het voordeel van de thuisploeg.
79
Oostende geeft nu achterin wel veel ruimte weg.