Volg de match tussen Zulte Waregem en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Francky Dury kiest voor liefst vier debutanten, met ook de jonge Pletinckx naast de drie wintertransfers in de ploeg. Weinig verrassingen bij Antwerp. Haroun is niet van de partij door een blessure.
1
We zijn begonnen!
We zijn er aan begonnen. Wie gaat er met de drie punten lopen?
5
Eerste corner van de wedstrijd is voor Antwerp en ook de tweede is voor de bezoekers.
7
Weinig te beleven
Op uitzondering van enkele corners is er nog maar weinig te beleven. Het is wachten op de eerste kans.
8
Bolat met een knappe redding!
Stevige kopbal van De Fauw, maar Bolat heeft een puike redding in huis.
13
Nill De Pauw schiet hoog over!
15
Het is vooral de thuisploeg dat een goede indruk laat. De bezoekers wachten geduldig af.
20
Vrije trap op een gevaarlijke plaats, maar niemand kan de voorzet van Refaelov verlengen.
22
Tweede kopbalkans voor Zulte Waregem, maar hoog over het doel van Bolat.
24
Stevige duels tussen Van Damme en Sylla. Tot nu toe wint Van Damme. Aan de overkant doet Pletinckx het goed tegen Mbokani.
26
Bolingi krijgt veel ruimte, maar zijn kopbal is te zwak.
28
Leuke duels tussen Van Damme en Sylla
De aanvaller en de verdediger laten zich duidelijk zien. Tot nu toe wint Van Damme, maar de verdediger heeft het niet gemakkelijk.
31
 Gele kaart voor Didier Lamkel Ze

37
Amper kansen te noteren!
Weinig kansen en gevaar. Zulte Waregem heeft er wel zin in, maar Antwerp vind het allemaal wel goed zo.
39
Lamkel Ze bijna met de 0-1!
Onze woorden waren nog niet koud of Lamkel Ze gaat alleen op Bossut af. De doelman heeft een knappe redding in huis.
41

Goal
Doelpunt van Dieumerci Mbokani (Aurélio Buta)
Snelle uitbraak van Antwerp. Buta zet goed voor en Mbokani moet hem maar tegen de netten duwen!
45
 Gele kaart voor Jonathan Bolingi

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Antwerp: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Wat kan Zulte Waregem nog?
Wat kan de thuisploeg in de tweede helft nog? Het was beter in de eerste helft, maar staat wel op achterstand.
49

Goal
Doelpunt van Lior Refaelov (Simen Juklerød)
We zijn nog maar enkele minuten ver of Refaelov trapt een vrije trap mooi binnen.
55
De snelle 0-2 is toch hard aangekomen bij de thuisploeg. Ze gaan nu vol op zoek naar de aansluitingstreffer.
57
Sylla bijna met de 1-2!
Mooie aanval van Zulte Waregem. Bogonda zet knap voor en Sylla met de omhaal nipt naast.