Volg de match tussen Zulte Waregem en STVV live, samen met vele andere supporters.

Berrier kwam de aftrap geven.
Zulte Waregem - STVV

Voor STVV is het een belangrijk duel met oog op play-off 1, voor Essevee moet niets meer en mag nog veel.
19:33
Nog een klein halfuurtje tot de start van de wedstrijd. De spanning is te snijden!
1
Zulte Waregem-Sint-Truiden: 0-0
1
De bal rolt aan de Gaverbeek.
4
Het is de thuisploeg die meteen het initiatief neemt, zonder kansen voorlopig wel.
7
Al bij al een matig begin van de wedstrijd, veel druk op de bal wel van Essevee.
10
Vrije trap voor Zulte Waregem. Stef Peeters krult hem rond de muur, maar geen probleem voor Steppe.
12
Sylla met een schot uit de draai, niet al te makkelijk voor Steppe.
14
Het blijft van de thuisploeg komen. Bijna Bongonda met de 1-0, even later een schuiver van Harbaoui naast.
14
Aan de overkant is Kamada ertussendoor, maar hij wordt (erg laat) afgefloten voor buitenspel.
15
 Gele kaart voor Ewoud Pletinckx
Pletinckx trekt Boli neer en krijgt meteen geel!
16
 Gele kaart voor Ibrahima Seck
En ook Seck de bon op, Dury gaat uit zijn plaat!
17
Twee snelle kaarten, Dury gaat uit zijn plaat!
De vierde ref moet meteen uitleg komen geven: "Ik kan er ook niets aan doen!"
20
Bongonda met een goede actie op links. Harbaoui kan onvoldoende afdrukken, ook Walsh raakt er uiteindelijk niet.
22
Prachtige actie Essevee, maar Steppe pareert!
Erg knap gedaan van Zulte Waregem, uit het boekje. De voorzet van Bürki op Harbaoui, die door Steppe met een knappe redding van de 1-0 wordt gehouden. Wel een hoekschop!
24
Aan de overkant is Botaka plots alleen. Zijn voorzet wordt nog weggewerkt, via Acolatse en een Waregems been corner.
25
De corner zeilt hoog over, daar zat meer in voor de Kanaries.
26
En daar is de volgende kans al: Bongonda met een schicht, net over de kooi van Steppe. Erg boeiende pot voetbal.
27
En daar staat Boli plots oog in oog met Bossut, maar hij trapt de bal nog naast. Raar momentje.
28
 Gele kaart voor Elton Acolatse
Sierduiken voor gevorderden? Geel!
32
Baudry met een straffe bal op De Pauw, maar die trapt wat zwak in op Steppe.
34
 Gele kaart voor Marvin Baudry
Al vier kaarten in deze wedstrijd ...
36
Ook Asamoah breekt nu een aanval af, maar krijgt geen geel. De thuisaanhang is boos.
39
De volgende kans is voor Bongonda, maar Steppe kan nog in corner verwerken.
42
Nieuwe redding Steppe, aan de overkant meteen Kamada - Peeters moet een hoekschop toestaan.
45
Krijgen we nog wat voor de pauze? Acolatse ging daarnet mooi op wandel, maar kreeg zijn voorzet bij niemand.
45+1
We krijgen er nog een minuutje of twee bij voor de pauze. Ondertussen Baudry geveld.

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Sint-Truiden: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:47
Rusten met 0-0
Zulte Waregem en STVV maakten er een leuke eerste helft van, maar tot doelpunten kwam het gek genoeg nog niet ...
46
De balt rolt opnieuw aan de Gaverbeek. Wie breekt de ban?
48
De thuisploeg meteen met een vrije trap, maar die levert uiteindelijk enkel een hoekschop op.
49
Aan de overkant meteen een omschakeling na de corner. Asamoah met het schot, Bossut met de vuisten!
53
Aan beide kanten blijft het gevaar regenen en ook soms foutjes, match op hoog tempo - zoveel is duidelijk.
55
Afgemeten pass van De Pauw, maar een Kanarie voorkomt de 1-0. Gek genoeg ingooien voor STVV!
56
Daar is de volgende kans alweer, maar Harbaoui wordt afgefloten voor buitenspel.
59
Felbevochten blijft het zeker allemaal wel, maar voorlopig iets minder dasj dan in de eerste helft.
61
De Pauw slingert nog eens voor, de kopbal van Harbaoui zwenkt af.
64
Teixeira heeft even verzorging nodig.
66
Harbaoui! Neen, Steppe!
Bongonda met de actie, Peeters met de voorzet en Harbaoui heeft maar binnen te tikken. Maar daar is de verduivelde Steppe opnieuw!
67
Vervangen Jorge Teixeira
Ingevallen Steven De Petter

68
Teixeira kan niet verder, De Petter komt tussen de lijnen.
71
Nog twintig minuten hebben Zulte Waregem en STVV om voor de overwinning te zorgen. Wie breekt de ban?
73
Harbaoui opent op De Pauw, de voorzet kan door Sylla noch Harbaoui worden binnen gekopt.
74
Opnieuw gevaar van de thuisploeg, via Walsh levert het een hoekschop op. De afvallende bal van De Pauw gaat naast.
75

Goal
Doelpunt van Stef Peeters (Marco Bürki)
Het heeft 75 minuten geduurd, maar daar is dan eindelijk toch de 1-0. Goede voorzet vanop rechts van De Pauw, Peeters trapt overhoeks keihard voorbij Steppe.