Volg de match tussen Moeskroen en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

1
Moeskroen-Sporting Lokeren: 0-0
1
Lokeren op zoek naar eerste uitzege van het seizoen in match op leven en dood
Het is van moeten voor Lokeren vandaag. Het kan maar beter winnen om zijn kansen op het behoud gaaf te houden. Het lijkt een onmogelijke taak: de Waaslanders wonnen dit seizoen nog niet op verplaatsing.
2
De Lokerse defensie tast mis na wegglijden van Filipovic, Leye en Benson kunnen niet profiteren.
5
De degradatie lijkt sowieso nog niet voor vandaag te zijn. Waasland-Beveren staat 10 minuten voor de rust met 0-2 achter in eigen huis tegen Kortrijk.
6
Eerste goede kans is voor Lokeren!
Marecek vindt Saroka. De Wit-Rus kapt Boya uit en ziet de bal via Butez in hoekschop verdwijnen.
9
Amallah opent op Benson. De voorzet gaat via Tirpan in corner.
14
De Waaslanders komen voorlopig niet in de problemen.
17
Friede probeert het een keer vanop afstand. Zijn schot zoeft ruim naast.
19
Benson zwiept de bal voor doel. Leye komt goed voor z'n man, maar knalt hoog over.
21
 Gele kaart voor Taiwo Micheal Awoniyi

22
Awoniyi krijgt het eerste geel uit de wedstrijd. Hij zet zich door en gaat op ongelukkig op de voet van Filipovic staan.
24
Moeskroen neemt bovenhand
Boya torent boven alles en iedereen uit op corner. De kopslag is krachtig, maar slecht gemikt.
26
Skulason haalt uit, Butez brengt redding.
31
Wedstrijd zit op slot
Het is wachten op een eerste doelpunt om de match open te breken.
36
Verhulst brengt een eerste keer redding
Opnieuw dreiging van Moeskroen op corner. Godeau test de reflexen van Verhulst, die de poging onschadelijk maakt.
40
De wedstrijd kabbelt met een 0-0 naar de rust.
44
Awoniyi trapt gat in de lucht
Amallah verlegt goed tot bij Benson. De winger levert een prima voorzet af op Awoniyi, die een gat in de lucht trapt.

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Sporting Lokeren: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We spelen weer!
De tweede helft is op gang getrapt. Veel slechter dan de eerste 45 minuten kan het niet worden.
48
Overmeire knalt over
Tirpan zet zich goed door op rechts en bereikt Overmeire. Diens harde knal gaat niet al te ver over.
52

Goal
Doelpunt van Taiwo Micheal Awoniyi (Onbekend Onbekend)
Lokeren krijgt een bal op corner niet weg en Awoniyi profiteert.
54
 Gele kaart voor Sidney Friede

55

Penalty
Penalty voor Sporting Lokeren
Boya maakt hands in de 16, Verboomen wijst naar de stip.
56
Musona mist!
Musona zet zich achter de bal en knalt over. Zo wordt het wel heel moeilijk voor Lokeren. De kelk moet tot op de bodem geledigd worden.
60
Vervangen Frank Boya
Ingevallen Giorgos Gkalitsios

62
Musona met een loeier tegen de paal!
Het zit Lokeren en Musona niet mee. Tirpan bedient Marecek, die met een uithaal Butez tot een redding dwingt. In de herneming ramt Musona tegen de paal.
63
Vervangen Steve De Ridder
Ingevallen Tracy Mpati Bibuangu

65
Leye bijna met de kans op 2-0
Leye herovert de bal, draait zich vrij en knalt richting doel. De bal valt naast, Lokeren komt met de schrik vrij.
72
Moeskroen op weg naar 18/18
Er resten nog een twintigtal minuten te spelen. Pakt Moeskroen z'n zesde zege op rij of kunnen de bezoekers nog iets forceren?
77
Vervangen Lukas Marecek
Ingevallen Jose Francisco Cevallos Enriquez

82
Awoniyi mist z'n tweede
Awoniyi komt nog aan een voorzet vanop links en puntert de bal uiteindelijk over doel.
83
Saroka komt enkele tenen tekort
Ook Saroka kent geen geluk. Hij komt enkele tenen tekort om een voorzet binnen te sliden.

Ingevallen Nemanja Antonov

Benson krijgt een applausvervanging. We krijgen het debuut van Antonov.
90+1
4 minuten extra tijd scheiden Moeskroen van de zege
Nog 4 minuten extra, valt er nog iets uit de lucht?