Bij Standard staat Miangue zoals verwacht in de ploeg. Laifis en Cimirot zitten op de bank. Custovic mist enkele basispionnen door blessures en schorsingen. Zo komen Badibanga, Milosevic en Moren in de ploeg, terwijl Asomani zijn eerste selectie beet heeft, maar wel op de bank start.
Het eerste gevaar komt van de voet van Carcela. Zijn schot vormt geen probleem voor Roef.
7
Het is Standard dat het heft in handen neemt. Fai zijn voorzet komt echter niet tot bij een ploegmaat.
10
Weinig gevaar in de eerste tien minuten. Roef kan een afgeweken voorzet van een bedrijvige Fai klemmen.
12
Carcela met een identieke fase als goed 8 minuten geleden. Opnieuw geen probleem voor Roef.
13
Eén ploeg op het veld
Deze keer komt het gevaar van de linkerflank. Miangue zet zich door en zet Roef aan het werk, maar niemand staat op de juiste plek om de bal binnen te duwen.
15

Goal
Doelpunt van Stefan Milošević (Beni Badibanga)
Een kans voor de bezoekers en het is meteen raak. Badibanga krijgt te veel tijd om de bal voor doel te geven en Milosevic laat Ochoa kansloos met zijn kopbal.
18
Bijna 1-1!
Standard is niet van slag. Roef houdt eerst Djenepo en daarna Marin van de gelijkmaker. Twee knappe reddingen!
20
Marin krijgt nog een poging, maar deze keer belandt zijn schot hoog in de tribunes.
22
Het matige schot van Mpoku met links verdwijnt in hoekschop. Het thuispubliek zet zich er nog eens achter.
23
Doelpuntenmaker Milosevic heeft een vertrouwensboost gekregen. Na een snelle tegenaanval probeert hij het zelf, maar recht op Ochoa.
27
Echt uitgespeelde kansen heeft Standard niet. Kosanovic mag zijn gave linker nog eens demonstreren bij een hoekschop.
30
Standard drukt na achterstand
Wat hoekschoppen betreft, heeft Standard een ruime voorsprong uitgebouwd. Maar het levert vooralsnog weinig op.
31
 Gele kaart voor Paul Keita

31
Keita plant zijn arm in het gezicht van Emond. Van Damme trekt geel.
34
Fai haalt nog eens de achterlijn, maar Emond kan er zijn hoofd net niet tegenzetten.
36
 Gele kaart voor Alexis Gamboa

36
Tweede geel karton voor Waasland-Beveren. Gambao gaat net buiten de zestien in de fout op Djenepo. De vrije trap levert niets op.
40
Standard kan toch niet bepaald overtuigen in deze eerste helft. Nog vijf minuten tot de rust.
42
Emond nipt naast!
Toch eens een goed uitgespeelde mogelijkheid voor Standard. Via Carcela en Marin komt de bal bij Emond, maar die trapt over.
43
Vanzo probeert het van buiten de zestien, maar Ochoa gaat goed plat.
43
Carcela krijgt een prima kans, maar via een bezoekend been gaat de bal recht op Roef.
43

Goal
Doelpunt van Stefan Milošević (Franko Andrijasevic)
Jawel, het staat 0-2 voor Waasland-Beveren. Andrijasevic bedient Milosevic op het juiste moment en de 0-2 is een koud kunstje.

Scheidsrechter
Rust
Standard - Waasland-Beveren: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
49
 Gele kaart voor Merveille Bokadi Bope

49

Goal
Dit lijkt een erg pijnlijke avond te worden voor Standard. Milosevic scoort aan 100% en trapt de bal in de rechterhoek.
54
Het publiek is woedend. Kan Standard dit nog rechtzetten?
54

Goal
Doelpunt van Merveille Bokadi Bope (Onbekend Onbekend)
Op de daaropvolgende hoekschop is het wél raak voor Standard. Bokadi laat Roef kansloos. 1-3
55
Djenepo bijna met de 1-3
Carcela lepelt de bal tot bij Djenepo, maar Roef redt.
56

Goal
Doelpunt van Moussa Djenepo (Mehdi Carcela)
Wat is dit voor een match. Nauwelijks een minuut na de 1-3 staat het 2-3. Roef heeft geen verhaal op het schot van Djenepo.
58

Goal
Doelpunt van Moussa Djenepo (Paul José Mpoku)
Je houdt het niet voor mogelijk. Djepeno scoort voor het uur zelfs de gelijkmaker. Standard stond vijf minuten geleden nog 0-3 in het krijt.
62
Knotsgekke match, 3-3
Standard gaat vol op zoek naar de voorsprong. Wat is dit voor een opdoffer voor Waasland-Beveren...