We zijn stilaan klaar voor de wedstrijd, wat mogen we verwachten?
Vojvoda zet een eerste keer de neus aan het venster, maar geen problemen voor Roef.
De studieronde is bezig. We zijn nog niet verwend geworden in het begin van deze match.
9
"Zeven keer vallen, acht keer opstaan": het spandoek van de supporters van Waasland-Beveren was knap in deze donkere tijden. Nu nog voetbal op het veld!
11
Dusenne en Olinga zorgden voor de eerste echt gevaarlijke situaties van de match, maar Waasland-Beveren kan voorlopig opgelucht ademhalen dat het nog 0-0 staat.
11

Goal
Doelpunt van Apostolos Vellios (Aleksandar Boljević)

12
Aan de overkant is het raak!
Waasland-Beveren staat plots op voorsprong. Vellios kan zijn hoofd zetten tegen een voorzet en maakt er zo 0-1 van!
15
Kwartier ver, nu moet Moeskroen natuurlijk nog meer gaan komen na de vroege achterstand.
18
Vrije trap voor Waasland-Beveren, Caufriez kopt de inzet net naast. Waasland-Beveren is het aan het overnemen.
21
Wachten op nieuw gevaar ...
24
Krijgen we een strafschop? Put gaat de beelden bekijken via de VAR.
26
 Gele kaart voor Milan Massop

26

Penalty
Penalty voor Moeskroen
Daar is dan toch de strafschop voor Moeskroen, Massop krijgt geel in de fase!
27

Gemiste penalty
Dimitri Mohamed mist penalty
Mohamed kan niet missen, maar Roef pakt de elfmeter!
30
Boljevic met dé kans, maar Butez houdt de 0-2 vanuit zijn doel. Knappe redding!
30
 Gele kaart voor Noë Dussenne

34
Stilaan is dit toch een boeiende wedstrijd te noemen tussen twee teams die er vol voor gaan.
36
Opnieuw Boljevic, maar Butez pakt opnieuw.
39

Goal
Doelpunt van Jur Schrijvers (Onbekend Onbekend)
Boem, daar is plots de 0-2! Schryvers krijgt de bal nu wél voorbij Butez, dubbele voorsprong voor de bezoekers!
39

Goal
Doelpunt van Jur Schrijvers

43
Katranis houdt een overgewaaide voorzet nog binnen, maar doet er dan niet veel meer mee. Moeskroen probeert het nog een keer voor de rust, maar is onmondig.
45
Abdullah ligt geveld, we gaan even over voor verzorging lijkt het.
45
 Gele kaart voor Apostolos Vellios

45+1
We krijgen er drie minuten bij in deze eerste helft. Komt Moeskroen nog met iets?
45+4
Moeskroen haalt er nog een corner uit, maar doet daar weinig mee.

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Waasland-Beveren: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:52
Moeskroen kwam het felst uit de startblokken, maar het waren uiteindelijk de bezoekers die twee keer konden scoren en zo met een goed gevoel de kleedkamers intrekken.

46
De bal rolt opnieuw, met flink wat nieuwe namen tussen de lijnen.
48
De thuisploeg maakt meteen haast in de tweede helft, maar het kon nog niet gevaarlijk zijn.
51
De tweede helft baart vooralsnog een muis. Moeskroen moet komen, maar het kon dit seizoen nog maar drie keer scoren natuurlijk.
55
De thuisploeg dwingt de bezoekers steeds vaker achteruit. Gaat dat eerstdaags ook eens iets opleveren is echter de vraag ...
56
 Gele kaart voor Frank Boya

58
Het wordt steeds duidelijker: Waasland-Beveren plooit nadrukkelijk achteruit.
61
Een uur ver: de thuisploeg blijft drukken, maar zonder doelpunten.
64
Benson staat klaar om in te vallen.
67
Halfweg de tweede helft, de tijd begint te dringen voor de thuisploeg.