Bij KAA Gent toch wel enkele wissels in vergelijking met donderdag, Brys brengt Allan Sousa onder meer tussen de lijnen.
Meteen veel druk op de bal van STVV als de bezoekers hem in de voeten hebben.
7
De studieronde is volop bezig en duurt lang, want tot op heden zagen we nog ... niks.
9
Een vrije trap voor de bezoekers, maar Schmidt bokst die al bij al makkelijk weg. Daarna komt er niks meer van de actie.
12
Een schot van Vadis in het blok nu, daarna Ngadeu buitenspel. Het zijn de bezoekers die met wat vrije trappen en corners een beetje dreigen.
16
Het academisch kwartiertje is (hopelijk) achter de rug. Wanneer krijgen we wat diepgang te zien?
19
Jonathan David moet op reprimande bij ref Boterberg, maar komt weg zonder een kaart.
21
Gaan we het schotje van Botaka een kans noemen? Het voorbereidende werk van Allan Sousa verdient misschien wel een pluim.
25
De thuisploeg versiert een corner, maar doet daar bitter weinig mee. We zijn al over halfweg deze eerste helft en we zitten op onze honger.
28
Het aantal slechte passes van de voorbije drie minuten optellen zou teveel turfwerk zijn geweest. Het lijkt gewoon nergens naar.
30
Bezus gaat na een ferme charge als eerste de bon op, uitgerekend tegen zijn ex-ploeg.
30
 Gele kaart voor Roman Bezus

32
Voorwaar een kans op Stayen!
Voorwaar, voorwaar! Een echt schot waar we de term kans voor kunnen gebruiken. Boli haalt uit, de bal zoeft een metertje over.
36
Aan de overkant kan Vadis Odjidja lang doortrekken. Hij geeft aan Yaremchuk, die Schmidt niet echt kan bedreigen met zijn schotje.
37
Suzuki ... net te traag!
We zijn vertrokken? Goede kans voor STVV nu over verschillende stationnetjes. Suzuki kan de voorzet nét niet binnenwerken.
40
Op een corner is het bijna raak voor STVV, maar het wordt uiteindelijk vooral een botsing tussen twee hoofden. Dat gaat pijn doen bij beiden!
42
Iedereen lijkt uiteindelijk verder te kunnen, we kabbelen rustig verder richting de koffie. Met taart hier op Stayen, toch nog iets om van te watertanden.
45
Nog eens wat opwinding, terwijl Pol Garcia - eindelijk - opnieuw tussen de lijnen staat na heel wat bloedverlies. STVV krijgt de 1-0 niet op het bord, zo dadelijk krijgen we er twee minuutjes bij vermoedelijk?
45
Het bordje gaat de lucht in ... hadden we gelijk?
Het bordje gaat de lucht in. Jawel hoor dames en heren, we krijgen er (minstens) twee minuten bij in deze eerste helft. Alsof 45 minuten pijn lijden niet voldoende was.
45+2
Bezus is daar nog na een botsing met Schmidt tegen de hekken terechtgekomen en heeft verzorging nodig.

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - KAA Gent: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:47
Rusten met 0-0. Beterschap na de taart? Laat het ons hopen!
46
De bal rolt opnieuw, met dezelfde 22 namen klaarblijkelijk.
48
Wie op beterschap had gehoopt? De fase die we nu net zagen in de grote rechthoek van de thuisploeg valt met geen woorden te beschrijven.
50
Een bal van David via een Truiens been in corner. Die levert na veel vijven en zessen een nieuwe corner op. Wie breekt de ban?
53
STVV wil eens snedig voor de dag komen bij een vrije trap, maar het feest moet opnieuw van Boterberg. Zo komt er nooit snelheid in deze lauwe pot.
55
Botaka met een schotje, weinig problemen voor Kaminski om te plukken.
56
Kvilitaia met de omhaal ... Schmidt!
Aan de overkant doet Kvilitaia het heel erg spectaculair met een omhaal, maar Schmidt zweeft goed naar zijn hoek en kan zo nog in corner duwen. Dit was de beste kans van de match!
58
Opnieuw wat opwinding, maar David raakt niet voorbij de STVV-defensie. Qua corners leidt Gent ondertussen ruim, maar daar doe je weinig mee.
61
Mohammadi knalt, via een Kanarie in een nieuwe corner. Gent is nu toch wel aan het overnemen.
64
Even hadden we schrik dat we ons taartjesverhaal niet zouden kunnen afmaken, maar het tempo lijkt ondertussen toch opnieuw uit de match aan het verdwijnen.
66
We hebben dus genoten van een rijsttaartje tijdens de rust. Met een bruiswatertje, want de rij aan het koffiemachine maakte het wachten lang - en we waren ook al aan het wachten op voetbal. Er was ook nog keuze tussen kriekentaart en brésilienne.
67
Bezus ondertussen met een schotje, maar via het hoofd van Kvilitaia gaat de bal over en naast.
70
Boli in de box, maar hij krijgt de bal niet tot bij Suzuki geschoven. De kroniek van de aangekondigde 0-0 lijkt zich stilaan te voltrekken. Of komt er nog wat van de bank? Voorlopig staat er nog niemand klaar.
74
Eerst Dejaegere met een schot, nu Yaremchuk met een fopduik. Aan de overkant gaat ook Suzuki vlot neer, ref Boterberg moet er allemaal niks van weten.