Gemengde gevoelens bij Kaminski, Odjidja, Botaka, Schmidt & co na puntendeling en die ene misser

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Sint-Truiden
| 0 reacties
Gemengde gevoelens bij Kaminski, Odjidja, Botaka, Schmidt & co na puntendeling en die ene misser
Foto: © photonews

Na een teleurstellende eerste helft kregen zowel STVV als KAA Gent na de pauze serieus wat kansen om de drie punten te pakken. Achteraf was er dan ook bij velen een dubbel gevoel. Al ging het toch vooral over die ene misser van Laurent Depoitre.

Depoitre zelfs was te ontgoocheld om te reageren, enkele van zijn teammaats deden dat wel. "Je kan erover gaan discussiëren dat hij die bal misschien had moeten afleggen, maar we hebben nog andere kansen genoeg gehad om hier te scoren", vond Thomas Kaminski.

Daarin bijgetreden door Vadis Odjidja: "In normale doen winnen we dit soort wedstrijden altijd, want dan scoor je hier twee-drie keer. Maar we maakten onze kansen niet af. Aan de andere kant moest Kaminski ons ook nog een paar keer rechthouden."

Hem aan het twijfelen brengen

Doelman Schmidt was uiteindelijk de held bij STVV: "Ik probeerde wat naar die andere speler toe te bewegen (Kvilitaia, red.) om zo de spits te doen nadenken, een beetje te doen twijfelen. Uiteindelijk pakte het goed uit. Ik ben tevreden van mijn match, al had ik liever gewonnen."

Ook kapitein Jordan Botaka zat met een dubbel gevoel: "Enerzijds ben ik blij met dit punt, omdat onze doelman er enkele mooi heeft uitgehouden en dit puntje en de clean sheet vertrouwen geven naar wat komt. Anderzijds hebben we zelf ook kansen gemist om te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties