Stadion: Kehrweg Stadion

Herbeleef Eupen - KRC Genk (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Eupen en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 139 reacties...

Eupen speelt met dezelfde elf als die wonnen van Kortrijk. Felice Mazzu brengt Cuesta opnieuw in de plaats van Dewaest, Bongonda en Odey komen in de plaats van Ito en Samatta.
1
Eupen-KRC Genk: 0-0
9
Eerste gevaar van Genk
Odey komt alleen voor doel en legt de bal naast De Wolf, maar de bal werd op de lijn gered. Dat had meteen de 0-1 kunnen zijn.
16
Nog geen drang naar voor
Na een kwartier voetballen heeft Racing Genk één keer kunnen dreigen. Het balbezit is mooi verdeeld.
19
Patrik Hrosovsky kan van net buiten de zestien een gaatje vinden tussen de Eupense defensie, recht in de handen van doelman De Wolf. Tot nog toe is Genk de ploeg die het meest de aanval zoekt.
20

Goal
Doelpunt van Jonathan Bolingi (Olivier Verdon)
Op een hoekschop brengt Verdon de bal opnieuw voor doel. Bolingi kan in één tijd de bal naast Coucke leggen.
22
 Gele kaart voor Dries Wouters

22

Goal
Doelpunt van Jordi Amat (Danijel Milicevic)
Plots gaat het snel aan de Kehrweg! Milicevic met een perfect aangesneden vrije trap, Amat laat Coucke in één tijd kansloos.
31
Ei zo na de 3-0. Bautista kan te makkelijk afwerken, maar zijn schot miste richting.
36
Genk even het Noorden kwijt
De rollen lijken nu omgekeerd. De 2-0 heeft Eupen vleugels gegeven. De Panda's nemen nu de bal ook op en laten hem goed rondgaan.
42
Bautista kopt vlak voor rust Racing Genk bijna helemaal in de put. Opnieuw Milicevic met de hoekschop, Bautista die aan de eerste paal voorlangs kopt.

Scheidsrechter
Rust
Eupen - KRC Genk: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:47
Bij de rust staat het 2-0 voor Eupen. Genk begon goed en had de beste kans, maar het waren de Panda's die op 2 minuten tijd de wedstrijd naar zich toe trokken.
46
Vervangen Dieumerci Ndongala
Ingevallen Junya Ito

46
Wat kan Genk doen?
De tweede helft is begonnen. Wat kunnen de Limburgers nog doen?
49
Al Eupen wat de klok slaat. Maehle kopt de voorzet van Milicevic in de voeten van Schouterden. Hij haalt in één tijd uit, Cuesta werkt de bal in hoekschop.