Volg de match tussen KRC Genk en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 75 reacties...

Vroege vreugde voor Essevee!
KRC Genk - Zulte Waregem

Stoomt KRC Genk door tegen Zulte Waregem? Bij de bezoekers meteen Berahino in de basis en ook Bossut in de goal.
1
KRC Genk-Zulte Waregem: 0-0
1
Bal rolt in Luminus Arena
En de bal rolt in de Luminus Arena. Genk meteen ten strijde!
2
Samatta krijgt de bal meteen plompverloren door Govea in de voeten gespeeld, maar Bossut pakt uit met een knappe redding.
6
Plots is Larin de ver uitgekomen doelman Coucke voorbij. Hij doet het dan zelf, terwijl afleggen ook had gekund!
6

Goal
Doelpunt van Henrik Rørvik Bjørdal (Marco Bürki)
Daar is dan toch de 0-1! De voorzet vanop links van Bürki, knap binnen getikt door Bjordal!
9
Sammy Bossut nemet al meteen zijn tijd, zo gaat dat natuurlijk in deze fase van de wedstrijd. Hij zal zeker nog eens geel krijgen.
12
Genk gaat nu toch iets moeten gaan verzinnen om van deze vroege achterstand te herstellen.
14
Bürki en Maehle hebben allebei even verzorging nodig. Vooral bij de speler van Genk ziet het er niet goed uit.
17
Balverlies Seck leidt pijna een tegendoelpunt in, maar Govea maakt het foutje en krijgt de reprimande.
20
Het kabbelt maar wat verder, Genk heeft het voorlopig niet onder de markt.
23
Vrije trap voor Genk na een fout van Bjordal op Uronen, Bossut bokst weg.
27
Het blijft aftasten en wachten voor de thuisploeg. Zulte Waregem staat stevig en prikt waar mogelijk.
30
De fauw duikt op de in box, maar kan zich niet doorzetten. Daarna is er een neergaande Berahino, geen elfmeter!
33
We naderen stilaan toch al de rust en er is nog veel werk aan de winkel voor Genk.
36
Schotje van Govea, maar over en naast de kooi van Coucke.
39
We naderen de rust stilaan. Zulte Waregem heeft alles onder controle, gek genoeg.
41
Govea steekt tot bij Bjordal, die de spitsen probeert te bedienen. Dewaest werkt in corner!
42
Genk komt goed weg!
Seck kopt op Coucke, in de herneming vergeet Berahino er 0-2 van te maken!
45
Krijgen we nog iets voor de rust? Er komen nog drie minuten bij in deze eerste helft.
45+3
Hagi nog eens met een half kopkansje, maar hij kan er onvoldoende bij. Vervolgens ligt Bossut goed in de voeten van Maehle, dat zal het dan wel zijn zeker voor deze eerste helft?

Scheidsrechter
Rust
KRC Genk - Zulte Waregem: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:18
Genk met fluitconcert de kleedkamer in
Het mag wat meer zijn, beseffen de fans van KRC Genk. Ze zien af tegen een stevig Zulte Waregem.
46
Bal rolt opnieuw in Luminus Arena
Genk heeft de tweede helft op gang getrapt. Wat krijgen we nog in deze wedstrijd?
48
Meteen is duidelijk dat Zulte Waregem ook na de rust het nodige werk gaat steken in voor elkaar vechten.
50
Het blijft toch allemaal wat aarzelend aan Genkse zijde. Ze lijken niet te durven doorlopen.
53
Een 'voorzet' van Hagi illustreert hoe lamentabel dit Genk momenteel aan het spelen is!
56
Na 56 minuten is daar dan toch de eerste gele kaart, Bjordal is het slachtoffer van dienst na een fout op Uronen. Cynisch applaus van de thuisaanhang.
56
 Gele kaart voor Henrik Rørvik Bjørdal

59
Ito! Neen! Heynen! Neen!
Ito met een absolute schicht, maar Bossut redt. Heynen krijgt de bal pardoes op zijn hoofd en die bal gaat gek genoeg nog over!
62
Wat doet Lucumi daar zeg? Dat had ook wel een kaart kunnen of moeten zijn voor zijn fout op Bjordal, al is de ref al een hele wedstrijd bijzonder coulant geweest aan beide zijden.
64
De fauw trapt de vrije trap aan de tweede paal opnieuw in het pak, in de herneming kan Berahino opnieuw niet scoren.
65
 Gele kaart voor Marco Bürki

66
Bürki gaat alsnog de bon op voor een fout van daarnet. Hij gebaarde eventjes van meer dan krommenaas.
68
Daar is de eerste wissel bij de thuisploeg. Hagi gaat naar de kant na een bleke partij. Kan Odey het verschil maken?
68
Vervangen Ianis Hagi
Ingevallen Stephen Odey

72
Odey, Berge & co kunnen ook niet binnen het kader trappen. Het is toch zwak wat Genk laat zien hoor.
75
Nog een kwartier. Odey met de aanvallende fout op Deschacht, de tijd begint te dringen.
78

Goal
Doelpunt van Saido Berahino (Cyle Larin)
Berahino trapt met de linker, via een Genks been van Dewaest gaat de bal over Coucke!
80
Vervangen Joseph Paintsil
Ingevallen Manuel Benson

81
Een schotje van Uronen, maar dat is niet meer dan een gallerijbal voor Bossut.
85
Berge nog eens met een 'schotje', maar het is eigenlijk gewoon allemaal te weinig om Bossut écht te bedreigen. Genk is op weg naar een tweede nederlaag van het seizoen.
88
Laatste wissel bij Genk, ondertussen nog eens een corner ook voor de thuisploeg. Komt er nog iets?
88
Vervangen Sander Berge
Ingevallen Jakub Piotrowski

90
Enkel de extra tijd heeft Genk nog om iets te verzinnen. En dat worden drie minuten vandaag.