Genk supportert volgende week zwaar voor Antwerp omdat ze hun nieuwe leider eindelijk willen zien: "Het is te stil in de kleedkamer"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Genk wacht vol ongeduld op Hrosovsky

Genk supportert volgende week zwaar voor Antwerp omdat ze hun nieuwe leider eindelijk willen zien: "Het is te stil in de kleedkamer"
Foto: © photonews

In Genk keken ze donderdagavond met veel belangstelling naar het duel van Antwerp tegen Viktoria Plzen. Hun nieuwe middenvelder speelde immers mee. Patrik Hrosovsky wordt met veel ongeduld verwacht in de Luminus Arena.

Hrosovsky kreeg zijn transfer, maar moest wel eerst nog de kwalificatiematchen spelen met zijn Tsjechische ploeg. Voor Genk zou het heel goed uitkomen dat Antwerp volgende week de kwalificatie over de streep trekt, want Hrosovsky moet het ontbrekende puzzelstuk worden. Dan kan hij eindelijk aansluiten. 

"Hij is wel belangrijk voor het evenwicht in onze spelerskern”, aldus Dimitri De Condé in HBvL. “Hrosovsky is een ervaren rot, een leider op en naast het veld. Op het veld toont hij niet alleen zijn mentale kracht, het is ook een speler die het tempo van een wedstrijd kan bepalen. Precies op dat vlak hebben we moeten inboeten na het vertrek van eerst Pozuelo en daarna Malinovskyi."

"Maar hij kan ook anderen op sleeptouw nemen. Dat misten we bijvoorbeeld nog op KV Mechelen, daar verwachten we overigens een grotere inbreng van enkele jongere spelers, die toch al een poos meedraaien. Hrosovsky kan hen een zetje geven. Maar ook in de kleedkamer is het soms te stil, daar hebben we met het uitvallen van Danny Vukovic ook nog aan ervaring en mentale kracht ingeboet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties