Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)

Volg de match tussen KAA Gent en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

KAA Gent - KV Oostende

De vreugde is voor Gent momenteel!

Wat krijgen we in de Ghelamco Arena? Depoitre en Dejaegere zitten onder meer op de bank.
19:21
Nog 40 minuten, kan Gent ook in eigen huis opnieuw drie punten bijschrijven aan het puntentotaal?
1
KAA Gent-KV Oostende: 0-0
1
Gent trapt de boel op gang in Ghelamco Arena
De aftrap is voor Gent. Ze spelen de bal meteen lekker rond.
4
Gent zet meteen druk, maar echte kansen levert dat niet op.
7
De studieronde duurt erg lang. We hebben nog geen bal tussen de palen gezien eigenlijk.
9
Het eerste echte gevaar is een vrije trap, voor de bezoekers. Skulason met de knappe trap, Kaminski met de zweefduik.
12
Oostende heeft het ondertussen overgenomen in de wedstrijd. De voorzet vanop rechts komt wel niet tot bij Sylla, die klaar stond aan de tweede paal.
14

17
Daarnet Owusu met een schot in het blok, nu een gevaarlijke voorzet die nergens iemand kan vinden.
19
Op en neer!
En nu zijn we weer aan de overkant. Eerst een vrije trap vanop de zijkant, dan een voorzet van Vandendriessche en uiteindelijk het schot van Skulason in het blok en dat van Jonckheere net naast!
22
Nu dan toch een paar leuke combinaties van de Buffalo's, maar tot echte dreiging komen ze opnieuw niet.
23
Opnieuw balverlies van Gent, Kaminski is bij de pinken op het schot van Sakala.
27
Het mag stilaan toch wel wat meer gaan zijn, want het blijft aarzelende boel.
28

29
Een corner van Vadis is slecht getrapt, maar na veel vijven en zessen kan Kubo toch inkoppen. Naast!
32
Op de paal!
Bam, daar is dan toch eindelijk eens een goede kans. De opening op David, die goed achteruit legt. Verstraete schuift tegen de paal!
34
Eerst het kansje van Kubo, even later de claim voor een strafschop. Aan de overkant ligt dan weer Vandendriessche geveld, maar Wesley Alen moet er allemaal niks van weten.
37
We kabbelen stilaan richting rust!
41
Nog vijf minuten voor de pauze, het tempo is weer aan het wegvallen.
44
Nog een keertje Gent, maar Kubo & co komen niet echt tot een goed schot.
45
We krijgen er nog een minuutje bij. Een overbodig minuutje?

Scheidsrechter
Rust
KAA Gent - KV Oostende: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:46
Rusten met teleurstellende brilscore!
Jawel, geen kansen meer in deze eerste helft. Echt hoogstaand was het hier allemaal niet in deze eerste 45 minuten voetballen.
46
De bal rolt opnieuw in Gent!
Hopen op beterschap!
48

Goal
Doelpunt van Roman Yaremchuk (Jonathan David)
Een slimme corner van Gent. Vadis halfkort tot bij David, die Yaremchuk vrij vindt aan de rand van de kleine rechthoek: boem, 1-0!
51
Plots dan toch schwung in de thuisploeg. De opening van Vadis op Lustig, die Kubo weet te vinden. Dutoit voorkomt de 2-0 aan zijn eerste paal.
53

Goal
Doelpunt van Jonathan David (Mikael Lustig)
Boem, 2-0! David poeiert de voorzet van Lustig heerlijk in het dak van het doel!
56
Gent dendert nu door. Oostende moet helemaal achteruit en weet van geen hout nog pijlen te maken.
58
Wow, aan de overkant trilt de paal keihard na een schot van Sakala. Dat had zomaar de aansluitingstreffer kunnen zijn!
61
Dutoit tot twee keer toe in de voeten van Yaremchuk om erger te voorkomen.
63
Eerste wissel bij Gent. Bezus komt in de plaats van David!
63
Vervangen Jonathan David
Ingevallen Roman Bezus

64
Lustig en co zijn ondertussen opnieuw vrij dichtbij de 3-0, maar niemand kan echt afdrukken.
67
Kaminski wordt even onnodig in problemen gebracht, ondertussen wissels aan beide kanten.

70
Nog twintig minuten hebben de Kustboys om iets te verzinnen. Makkelijk zal dat niet worden.
73
Dejaegere zet iets op voor zichzelf, maar hij raakt er niet helemaal door met zijn voorzet daarna.
76
Nog een wissel bij de Kustboys. Kan Guri het verschil nog maken?
77
Vervangen Idrissa Sylla
Ingevallen Sindrit Guri

78
Faes moet een hoge voorzet van Gent in corner koppen. Die levert pas in tweede instantie gevaar op, Lustig trapt de bal voorlangs.
80
Vandendriessche haalt er nog eens een corner uit voor de bezoekers. Krijgen we nog spanning?
81
Bezus alles en iedereen voorbij, tot hij op Faes botst en zo een vrije trap weet te versieren. Geel voor de verdediger van Oostende.